Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

30 minuten garantie

Exclusief voor RoadGuard members

Pech onderweg? Geen zorgen! Wij komen direct naar je toe. En zijn we er binnen 30 minuten niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere extra minuut. Een nieuwe feature, exclusief voor RoadGuard members. Download onze app en laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter. Easy, je bent nu RoadGuard-member.

Wachten is nooit leuk

En al helemaal niet als je pech hebt. Wij beloven je zo snel mogelijk weer veilig op weg te helpen. Zodat je misschien toch nog net op tijd bent voor je afspraak.  Maar zo snel mogelijk is een rekbaar begrip.

Daarom de 30 minuten garantie!

We doen er alles aan om binnen 30 minuten bij je te zijn. Maar lukt dat niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere minuut die je langer moet wachten. Dat is onze 30 minuten garantie.

Meld je pech via de gratis app

Wil je in aanmerking komen voor deze garantie? Meld je pech dan altijd via de app. In de app zit een handige tool die bijhoudt hoelang je wacht en hoeveel geld je terugkrijgt.

Wanneer krijg je geld terug? 

  1. Maak je melding via onze app. Om je korting te kunnen geven moeten we weten wie je bent. Registreer je daarom in de app als RoadGuard member. Dit is gratis en vrijblijvend. We gaan voorzichtig met jouw persoonsgegevens om. Daarbij houden we ons uiteraard aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We gebruiken je gegevens bijvoorbeeld om jou berichten te sturen als je een melding maakt. Meer lees je in onze Privacyverklaring
  2. De 30 minuten gaan in als wij jouw melding ontvangen. De tijd stopt als de monteur bij je is.
  3. Is de monteur er na 30 minuten niet? Dan ontvang jij € 0,50 voor iedere extra minuut die je langer moet wachten.
  4. De korting is nooit hoger dan het bedrag op de rekening.
  5. De korting geldt niet voor pechmeldingen in het buitenland.
  6. Op deze actie is het Nederlands recht van toepassing.
  7. Wij zijn vrij de actievoorwaarden op ieder moment aan te passen. Laatste versie van de actievoorwaarden: 15 oktober 2018.
  8. Een klacht, opmerking of vraag? Stuur ons een mailtje: roadguard@centraalbeheer.nl.

Bij RoadGuard houden we van duidelijkheid

Wij hebben geen kleine lettertjes. Je betaalt alleen als je ook echt gebruik maakt van onze pechhulp. De prijzen zijn vooraf duidelijk. En in de app zie je hoelang het nog duurt voordat de monteur bij je is. Mocht het toch langer duren dan een half uurtje? Dan proberen we met onze 30 minuten garantie de pijn een beetje te verzachten.

Lees meer over RoadGuard

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft