Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Abonnement of on-demand

Is een pechhulpabonnement weggegooid geld?

RoadGuard helpt je al voor € 125 weer op weg!

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 974 monteurs staan 24/7 voor je klaar.

Abonnement of on-demand

Heb je nooit pech? Dan voelt het alsof je ieder jaar voor niks betaalt. Dat is toch zonde? Dan past RoadGuard waarschijnlijk beter bij je. Dat is pechhulp on-demand. Je kunt rekenen op precies dezelfde hulp als bij een abonnement of verzekering. Maar je zit niet vast aan jaarlijkse kosten. Je betaalt pas als je echt pech hebt.

ANWB opzegbrief

Wij hebben een handige ANWB opzegbrief voor je gemaakt. Je hoeft alleen nog maar je eigen gegevens in te vullen en je kunt je abonnement bij de ANWB opzeggen. Na afloop van de eerste contractperiode kun je je het ANWB lidmaatschap dagelijks opzeggen met een maand opzegtermijn.

RoadGuard van Centraal Beheer staat voor je klaar

Als je je abonnement bij de ANWB opzegt, dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat pechhulp bij RoadGuard net zo goed geregeld is als bij de ANWB. Met een netwerk van ruim 750 monteurs in heel Nederland, weet je zeker dat er altijd iemand in de buurt is om je verder te helpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor je klaar. En pech melden is gemakkelijk! Bij RoadGuard maak je een melding via onze gratis app. Je ziet meteen wie je komt helpen en waar de monteur is. Want dat wil je toch gewoon weten als je met pech langs de weg staat?

RoadGuard is er voor iedereen

Bij de ANWB sluit je een abonnement af voor jezelf en je auto. Rijdt een vriend of familielid in je auto en krijgt de auto pech? Dan zal hij of zij een nieuw abonnement moeten afsluiten om geholpen te worden. En dat vinden wij ouderwets! Bij RoadGuard maakt het niet uit wie een melding maakt of van wie de auto is. Wij helpen iedereen weer op weg!

RoadGuard heeft de 30 minuten garantie!

We doen er alles aan om binnen 30 minuten bij je te zijn. Maar lukt dat niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere minuut die je langer moet wachten. Dat is onze 30 minuten garantie. Uniek in Nederland. Want wachten is al vervelend genoeg. En wij vinden het wel zo eerlijk. Want wie iets belooft...