Accu leeg auto

RoadGuard komt je 24/7 helpen

RoadGuard helpt je al voor € 235 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Is de accu van je auto leeg? Stop met zoeken: RoadGuard is er 24/7 voor jou om je te helpen met autoproblemen. Met de pechhulp-on-demand hulp van RoadGuard kan jij zo weer de weg op.

Bij RoadGuard werken alleen specialisten

Bij RoadGuard willen wij jou de beste diensten bieden. Wij begrijpen dat jij kwaliteit belangrijk vindt. Ook dat je liever hulp krijgt van iemand die verstand heeft van een lege accu. Daarom werken bij RoadGuard alleen specialisten. Met plezier in hun werk lossen zij het probleem graag voor u op. Dat is ook te zien aan onze klantbeoordeling. Onze klanten beoordelen onze service met 8.8. Als jij blij met ons bent, dan zijn wij ook blij. 

Download onze app

Hoe werkt pechhulp-on-demand eigenlijk? Nou, dat is heel makkelijk! Download gratis onze pechhulp app. Dit kan via de Appstore voor Iphone. Heb je een mobiele telefoon met Android? Dan kun je onze app via Google Play downloaden. Via deze app vertel je aan ons wat er aan de hand is. Dan komt een van onze monteurs naar jou toe. Terwijl jij wacht, zie je waar de monteur is. Dit gaat via de kaart in de RoadGuard app. Wij proberen altijd binnen 30 minuten bij jou te zijn. Als dit een keertje niet lukt, dan krijg je voor elke extra minuut wachten €0,50 cent van ons cadeau.

Geen abonnementskosten met RoadGuard

We begrijpen dat je liever niet te veel betaalt voor een lege accu. Daarom heb je bij ons geen abonnement of lidmaatschap nodig. Je zit nergens aan vast en je bent niet verplicht om elke maand een bedrag aan ons te betalen. Je betaalt bij ons alleen voor de keer dat je hulp nodig hebt. RoadGuard is voor iedereen die niet aan een abonnement vast wil zitten, maar wel hulp wil krijgen als dat nodig is.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Wat kost het als je een lege accu hebt?

De kosten voor onze pechhulp kunnen verschillen. Een lege accu wordt vanaf €235,- verholpen. Andere pech kan verholpen worden vanaf €260,-. Vergeet niet dat je verder geen abonnementskosten bij ons hoeft te betalen. Zo houden wij onze diensten betaalbaar. 

Lege accu in het Buitenland

Ook als je in het buitenland bent, staat RoadGuard voor je klaar. Heb je een lege accu, een lekke band of andere pech? Wij helpen je in bijna heel Europa. De enige landen waar wij je niet kunnen helpen zijn:

·      Canarische Eilanden en de Balearen (Spanje)

·      Azoren en Madeira (Portugal)

·      Noord-Cyprus (alleen dat niet door de regering van Republiek Cyprus wordt bestuurd)

·      Het Aziatische deel van Turkije

Wil jij ook pechhulp van RoadGuard wanneer jij dat nodig hebt? Download onze app nu en bekijk onze website. Daar zie je welke hulp wij nog meer bieden.

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 okt. 2023 13:26

Snelle hulp en vriendelijke man die ons kwam ophalen [ ik kende deze man van vroeger ] en fijn thuis bracht TOP

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.