Accu starthulp

24/7 voor iedereen met startproblemen

RoadGuard helpt je al voor € 235 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Het is iedereen wel eens overkomen: je wilt weggaan met de auto, maar deze start niet. Oorzaak is vaak de accu. Is de accu leeg of kapot, dan kun je de auto niet meer starten. En alle elektrische onderdelen werken dan ook niet meer. Balen. Maar RoadGuard helpt je weer op weg met de Accu Starthulp. 24/7 in heel Nederland.

Wat is een accu en waar is deze voor?

De accu is een soort ‘’batterij’’ van de auto. Een accu zorgt ervoor dat elektriciteit naar de motor gaat, zodat deze start en loopt. Daardoor werken alle onderdelen van een auto die elektriciteit nodig hebben. 

Waarom werkt je accu niet 

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom je accu het niet doet. Je hebt je lichten per ongeluk aan laten staan, de deur niet goed gesloten, je rijdt te weinig kilometers per dag zodat de accu niet genoeg wordt opgeladen of de accu is te oud en kapot. 

Accu starthulp bij een lege of kapotte accu

Het kan zijn dat je accu het niet doet omdat hij leeg is. Als dit zo is, dan kun je eerst het probleem zelf proberen op te lossen. Daarvoor heb je startkabels en een andere auto nodig. Het kan ook zijn dat je auto niet start, omdat de accu kapot is. De accu moet dan worden vervangen. Dit is minder makkelijk zelf op te lossen. 

Geen oplossing? RoadGuard helpt je verder

Heb je een lege accu en geen startkabels of iemand met een auto in de buurt? Of is je accu kapot? Dan kan RoadGuard Accu Starthulp je verder helpen. Maak een pechmelding via de RoadGuard app. Heb je de app nog niet? Download deze gratis hier. Vertel ons wat het probleem is. Meestal zijn we binnen 30 minuten bij je. Volg de monteur die naar jou toe komt live via de kaart in onze app. Zijn wij er niet binnen 30 minuten? Dan betalen wij jou €0,50 voor iedere minuut die jij extra op ons wacht als je een pechmelding via onze app hebt gemaakt. 

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

Review over RoadGuard met een 6

6
23 sep. 2023 18:38

Heel lang moeten wachten.

Kosten voor accu starthulp

Bij RoadGuard betaal je alleen voor de hulp die je krijgt. Wij bieden pechhulp on demand.  Je hebt geen abonnement of lidmaatschap nodig. En je maakt geen onnodige kosten. Onze app is gratis en voor iedereen. Komen wij je accu opladen? Dan betaal je alleen €235,-. Betalen gaat met iDEAL.

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

Bekijk alle vragen