Alleen betalen als je pech hebt

Wel zo handig toch?

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Alleen betalen als je pech hebt. Logisch toch? Toch doen we dit juist vaak niet. Jij betaalt je waarschijnlijk elke maand blauw aan een pechhulpverzekering. En dat terwijl wij Nederlanders gemiddeld maar 1 keer in de 4 jaar autopech hebben. We betalen dus elke maand voor iets wat we niet elke maand nodig hebben. Op deze manier kost een lekke band je al gauw honderden euro’s. Heel gek, vinden wij!

De oplossing? RoadGuard, pechhulp on demand!

RoadGuard, pechhulp on demand van Centraal beheer is een hele nieuwe manier van pechhulp. Je betaalt namelijk alleen voor de pechhulp die je nodig hebt. Wij werken niet met een abonnement of verzekering. Wel maken we het heel inzichtelijk voor je. Je hoort vooraf precies wat je moet betalen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en hoef je alleen te betalen als je pech hebt.

Alleen betalen als je pech hebt via de RoadGuard app

Bij RoadGuard hebben we een pechhulp app ontwikkeld waarmee je heel eenvoudig pechhulp inschakelt op het moment dat jíj het nodig hebt. Gewoon via je smartphone. Want gaat niet alles mobiel tegenwoordig? Deze app kun je gratis downloaden voor Android en iPhone. Heb je pech? Dan meld je dat eenvoudig via de app, website of telefoon. Pech melden via de app is het handigst. Wij hebben dan meteen alle benodigde informatie om jouw snel te helpen! In de app geef je aan wat je probleem is en zie je ook meteen de kosten. Na de melding zoeken wij een monteur in de buurt. Dag en nacht staan er ruim 780 monteurs van particuliere bedrijven in heel Nederland voor je klaar. We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je. Waar je ook langs de weg staat. De monteur volg je real-time op de kaart in de pechhulp app. Je betaalt alleen voor de pech die je op dat moment hebt.

Wanneer gebruik je de pechhulp app?

Pech onderweg is altijd vervelend. Sta je bijvoorbeeld met een lekke band langs de weg, heb je jezelf buitengesloten of start je auto niet meer? Het gebeurt de beste. Maak een melding via de pechhulp app. Wij helpen je snel weer op weg. Het mooie is, je betaalt alleen voor de pechhulp die je op dat moment krijgt. Bij ons zit je nergens aan vast.

Sta niet stil bij pech

Ook wanneer je nog geen pechhulpverzekering hebt wil je natuurlijk snel geholpen worden. Dat snappen wij als geen ander! Betaal nu alleen voor de pech die je echt hebt. Download de gratis RoadGuard app en er staat altijd een monteur voor je klaar. Zo bespaar je op je jaarlijkse pechhulp kosten. Pechhulp kunnen we niet leuker maken, maar wel goedkoper!

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 okt. 2023 13:26

Snelle hulp en vriendelijke man die ons kwam ophalen [ ik kende deze man van vroeger ] en fijn thuis bracht TOP

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.