Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Auto vast in de modder

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 1035 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Zit je muurvast met je auto? En kan je onmogelijk loskomen? Met RoadGuard van Centraal Beheer ben je zo weer onderweg. En dat zonder pechhulpabonnement of verzekering.

Ook als je vast zit in de modder helpen we je weer op weg

Je parkeert je auto, busje of caravan in een weiland, op het zand of een bouwplaats. Maar na een flinke bui heb je kans dat het een grote modderpoel is geworden en dat je er met geen mogelijkheid meer wegkomt. Ook bij deze pech helpt RoadGuard! Wij komen je uit de modder halen zonder dat je een pechhulpabonnement nodig hebt.  Maak nu HIER je melding of lees hoe je een melding maakt met de app:

  • Heb je de RoadGuard app nog niet? Download deze dan snel in de appstore.
  • Bij het openen van de app krijg je een aantal opties. Sta je vast in de modder, kies dan voor ‘Andere pech’.
  • Vertel ons wat er aan de hand is.
  • Volg je monteur via de app. Binnen 30 minuten zijn we bij je. Wij slepen je uit de modder en je bent weer snel onderweg.

Wat kost dat?

Ieder geval is anders. Daarom bekijkt de monteur de situatie. In overleg met jou bepaalt hij de prijs. Je hoeft geen lid te worden of maandelijks kosten voor een autoverzekering te maken. Je betaalt bij RoadGuard alleen voor de pechhulp die je op dat moment nodig hebt. Heb je geen pechhulp nodig? Dan betaal je niets. Logisch toch? 

Geen onnodige kosten bij RoadGuard

Bij RoadGuard vinden we het heel normaal dat je alleen betaalt voor de hulp die je hebt gekregen. Wij werken met ruim 800 monteurs verspreid door heel Nederland. Daarom zijn we meestal binnen 30 minuten bij je. Vaak nog sneller. Terwijl je op ons wacht kun je via de app precies volgen waar de monteur is. Zo weet je meteen hoe lang het nog duurt voor hij bij je is om je te helpen.

RoadGuard trekt je dus ook uit de modder

Auto vast in de modder? Wij zijn er voor je wanneer je er op eigen kracht niet meer uitkomt! Ook in Europa staan we voor je klaar. Als je bijvoorbeeld tijdens een skivakantie plots met je auto vast komt te staan in de sneeuw. Lees hier meer over onze pechhulp in Europa.
Zit je dus vast in modder, sneeuw, zand of gras? Altijd RoadGuard! Ook als je niet in je eigen auto rijdt. Wij zijn er gewoon wanneer jij ons nodig hebt. 

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
22 mrt. 2023 11:44

Volgens afspraak op tijd. Prima!

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 16:33

Top service en netjes geholpen.

Review over RoadGuard met een 9

9
21 mrt. 2023 14:28

Top hulpverleners

Review over RoadGuard met een 9

9
20 mrt. 2023 12:25

Goed,snel en vriendelijk.

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 06:58

super snel! alleen werd ik steeds uit de app gegooid

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Veelgestelde vragen

Je betaalt direct nadat je bent geholpen. Dat kan in de app via iDEAL.

Voor pechhulp in Europa betaal je via automatische incasso.

Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Ook als je je auto hebt uitgeleend, is pechhulp van RoadGuard gewoon te gebruiken.

Laat hem of haar de app downloaden en het kenteken van jouw auto invoeren bij pech. Hij of zij kan gewoon zijn eigen naam en telefoonnummer gebruiken. Geen probleem. Wel moet diegene zelf de pechhulp betalen. Je kunt hem of haar later terugbetalen, dat hangt natuurlijk af van de afspraak die jullie hebben gemaakt.

Ja, dat kan. Je stuurt eenvoudig een link vanuit de RoadGuard-app. Je vrienden en familie kunnen dan jouw pech volgen. Ze zien precies waar je staat, wat voor pech je hebt, wanneer wij je helpen en wanneer je weer verder kunt. 


Bekijk alle vragen