Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Autohulpdienst nodig?

24/7 in heel Nederland

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 1035 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Iedereen die in bezit is van een auto, krijgt er vroeg of laat wel eens mee te maken. Met pech langs de kant van de weg staan. Het vervelende is dat het vaak ook nog eens op momenten gebeurt dat je er totaal niet op zit te wachten. Gelukkig is er RoadGuard. Waar je ook staat, wij komen je helpen. 24/7 in heel Nederland.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Autohulpdienst 24/7

Wij zorgen ervoor dat jij zorgeloos de weg op kunt. Met onze 24-uursservice heb jij dag en nacht de zekerheid van niet alleen een goede, maar vooral ook snelle pechhulp. Met ruim 800 monteurs die overal in Nederland voor je klaar staan, zorgen wij ervoor dat er gemiddeld binnen 30 minuten iemand op jouw locatie is. Het mooie van onze pechhulpdienst zonder abonnement is dat je niet vast zit aan maandelijkse kosten. Je betaalt alleen wanneer jij een keer met pech langs de kant van de weg staat. Geen onnodige kosten dus! Niet meer dan logisch toch?  

De RoadGuard app 

Wanneer je op zoek bent naar een autohulpdienst, download dan nu onze app.  In deze app zie je na je pechmelding direct welke monteur naar je toe komt en kun je hem real-time volgen op de kaart. Heel handig als je wilt weten hoe lang je nog moet wachten. Download daarom snel de RoadGuard app en weet waar je aan toe bent. 

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Autohulpdienst in Europa 

Wij begrijpen dat je op vakantie niet zit te wachten op pech. Mocht dit helaas toch gebeuren en ben je op zoek naar pechhulp binnen Europa? Ook dan staan wij voor  je klaar! Wij helpen je met ieder voertuig. Heb je op vakantie een auto geleend? Maak je gebruik van een caravan? Geen enkel probleem! Maak gebruik van onze app om pechhulp Europa in te schakelen. Wij zorgen er dan voor dat een lokale autohulpdienst naar je toe komt. Zo ben jij ook op vakantie weer snel onderweg.  

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
22 mrt. 2023 11:44

Volgens afspraak op tijd. Prima!

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 16:33

Top service en netjes geholpen.

Review over RoadGuard met een 9

9
21 mrt. 2023 14:28

Top hulpverleners

Review over RoadGuard met een 9

9
20 mrt. 2023 12:25

Goed,snel en vriendelijk.

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 06:58

super snel! alleen werd ik steeds uit de app gegooid