Autoproblemen

RoadGuard helpt je zonder abonnement

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Er bestaan veel verschillende soorten autoproblemen. Heb je nu pech met je auto? Balen! Waarschijnlijk heb je dan last een van vijf meest voorkomende autoproblemen. Dit zijn de top 5 autoproblemen:

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

1. Een lege accu

Het overkomt iedereen wel eens. De lampen van je auto laten branden. Op de parkeerplaats of gewoon voor de deur. Grote kans dat de auto na een tijdje niet meer wil starten. Een lege accu is nog steeds  de meest voorkomende pechmelding. Je accu kan ook leeg raken als de versterkers binnenin de accu zijn afgenomen. Soms kun je er dus echt niks aan doen. Wij raden je wel aan om de kwaliteit van de accu goed te blijven controleren. Sta je toch stil met een lege accu? Dan helpt RoadGuard, de pechhulp zonder abonnement van Centraal Beheer je snel weer op weg.

2. Kapotte startmotor 

Je start je auto en het enige dat je hoort is een klik. Waarschijnlijk krijgt je startmotor niet voldoende stroom of heeft hij het begeven. De startmotor heb je echt nodig om je auto aan de praat te krijgen. Start je auto moeilijk of doet hij het helemaal niet meer? Dan kun je een paar startkabels proberen. Je hebt wel even iemand nodig met een auto die het wel doet.  Krijg je je auto echt niet aan de praat? Dan is er een ander probleem. Meld je pech via de app. En binnen 30 minuten is er iemand om het probleem op te lossen.

3. Lekke band

Een lekke band hebben is natuurlijk nooit leuk. Helemaal niet wanneer je langs de kant van de weg komt te staan. Door een spijker gereden? Stoeprandje geraakt? Of was je band eigenlijk al aan vervanging toe? De reden van je lekke bank maakt niet zo veel uit. Je zit er mooi mee en wilt zo snel mogelijk een oplossing. Wij komen je helpen. We wisselen je band of repareren hem ter plekke als dat mogelijk is.  En jij rolt zo de weg weer op.

4. Kapotte verlichting 

Je hebt het niet altijd direct door. Lampen die het niet meer doen. Het kan je een onnodige bekeuring opleveren. Zonde van het geld. Let daarom altijd goed op of de autolampen het nog wel doen. Een lampje vervangen is nu helaas niet meer zo eenvoudig als het vroeger was. De ruimte onder de motorkap wordt steeds efficiënter ingedeeld. Auto’s moeten zo zuinig mogelijk zijn. Soms moeten onderdelen gedemonteerd worden, voordat een lampje vervangen kan worden. En dat kan niet iedereen zelf. Daar is een specialist voor nodig.

5. Piepende remmen

Wij hoeven je natuurlijk niet het belang uit te leggen van goed functionerende remmen. Zodra je de remmen van je auto hoort piepen, kan dit een teken zijn van slijtage. Slijtage zorgt ervoor dat de remmen minder goed werken. Om ongelukken te voorkomen is het belangrijk dat je hier op tijd naar laat kijken. Niet ieder piepend geluidje hoeft direct te betekenen dat de remmen versleten zijn. Merk je tijdens het rijden dat je remmen het niet goed meer doen? Stop dan snel en schakel hulp in. Wel zo veilig voor jezelf en anderen.  

RoadGuard helpt je bij autoproblemen

Het maakt niet uit welke vorm van autoproblemen je hebt. Wij zijn er voor je om je zo snel mogelijk uit deze situatie te helpen. Je schakelt ons heel gemakkelijk in op het moment dat je ons nodig hebt. Daarvoor gebruik je de RoadGuard app. Wij beloven dat 1 van onze monteurs binnen 30 minuten ter plaatse is om jou te helpen. 

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft