Buitengesloten zonder je sleutels?

Dat gevoel wanneer je auto op slot zit en je sleutels er nog in liggen, is enorm frustrerend. Je bent buitengesloten en dus kun je even helemaal niets. Behalve dan de app van RoadGuard inschakelen als hulplijn. Wij helpen je verder als je buitengesloten bent. Met pechhulp on demand, dus je betaalt alleen wanneer je ons nodig hebt.

Wat te doen als je bent buitengesloten

Rustig blijven is het beste advies als je sleutels nog in de afgesloten auto liggen. Neem even de tijd om bij zinnen te komen. Er is namelijk een heel simpele oplossing voor je probleem.

In plaats van je eigen ruit in te slaan, kun je beter op de RoadGuard app klikken. Onze methodes zijn iets minder drastisch en leveren je geen schade op…

Handig toch? Download de app!

Het grote voordeel van RoadGuard is dat je geen doorlopend abonnement nodig hebt op onze pechhulpdienst. Pechhulp on demand is de toekomst en die is er nu al. Betaal alleen voor hulp wanneer je die nodig hebt. Zo werkt RoadGuard.

Voor slechts € 235,- eenmalige kosten bevrijden wij je sleutels uit je auto. Dat is veel voordeliger dan een jarenlang abonnement op pechhulp. Start simpelweg de RoadGuard app, klik op ‘buitengesloten’, zet je locatievoorziening aan en wij komen eraan. 24/7 en in heel Nederland.

Download de RoadGuard app van Centraal Beheer nu en profiteer van alle voordelen. No pech, no pay, no problem.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland