Je sleutel in je auto laten liggen? Wij helpen!

Eén van de meest frustrerende dingen die je kunnen overkomen, zeker als je haast hebt, is dat je de sleutels in je auto laat liggen terwijl die op slot zit. Je voelt je zo hulpeloos als je buitengesloten bent. Goed nieuws: er is wel degelijk hulp mogelijk! Gebruik de app van RoadGuard en wij komen je zo snel mogelijk helpen. Dankzij pechhulp on demand betaal je alleen voor onze diensten wanneer je ons nodig hebt.

De voordelen van de RoadGuard app

Als je sleutels nog in de afgesloten auto liggen, is de RoadGuard app de oplossing voor je probleem. Wacht dus nog even met je eigen ruit inslaan, want er is een minder drastische manier. Klik in de app op ‘buitengesloten’, zet je locatievoorziening aan en onze monteur komt naar je toe. Je ziet in je scherm direct wie je komt helpen. Inclusief telefoonnummer en waar hij zich bevindt op de kaart. Zo weet je dus precies hoe lang het nog duurt voor je weer in je auto kunt.

Het grootste voordeel van RoadGuard is dat we je helpen zonder doorlopend abonnement. Wij bieden je pechhulp on demand, precies zoals jij het graag ziet. Je betaalt alleen voor hulp wanneer je die nodig hebt.

Downloaden en gebruiken maar!

De eenmalige kosten wanneer je de sleutels in je auto hebt laten liggen zijn slechts € 100,-. Dat is veel minder dan wanneer je jarenlang betaalt voor een pechhulpabonnement. Bovendien komen we je 24/7 helpen in heel Nederland.

Download de RoadGuard app van Centraal Beheer nu en profiteer van alle voordelen. No pech, no pay, no problem.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland