Een lege accu: tips die je verder helpen

Startproblemen door een lege accu zijn enorm irritant. Maar misschien kun je er zelf wel iets aan doen. Wij geven je graag tips die bij een lege accu van pas komen. Heb je daarna nog steeds hulp nodig, dan is pechhulp on demand van RoadGuard ideaal. Wij repareren je accu snel, in welk voertuig je ook rijdt, zodat je weer snel op weg bent.

Oplossingen voor een lege accu

Of je nu een auto, motor of scooter met een lege accu hebt, er zijn altijd verschillende oplossingen voor. Ken je iemand die startkabels heeft of heb je die zelf? Dan kun je de energie van een andere accu gebruiken om jouw accu te helpen bij het starten. Aanduwen van je voertuig kan ook prima werken. Een auto moet in dat geval in de tweede versnelling staan tijdens het duwen. Heb je genoeg vaart, dan laat je de koppeling opkomen. Op dat moment start de auto en kun je verder. Onderweg laadt de accu dan meestal vanzelf weer op.

Zo helpt RoadGuard je verder

Bij startproblemen, zoals een lege accu, is de RoadGuard app een ideale oplossing. Klik op ‘startproblemen’, zet je locatievoorziening aan en wij komen je helpen. Je ziet in de app hoe lang het nog duurt voor de monteur er is, wie het is en wat zijn telefoonnummer is. Het grote voordeel van pechhulp on demand is dat je alleen betaalt als je ons nodig hebt. Het opnieuw opstarten van je lege accu kost je € 95,-. Verder zit je nergens aan vast. Handig toch?

Download de app

Heb je RoadGuard van Centraal Beheer op je smartphone geïnstalleerd, dan kun je onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Heb je een lege accu of heb je andere pechhulp nodig, dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland