Lege accu in je auto? Wij helpen je op weg!

Er zijn maar weinig dingen zo frustrerend als een auto met een lege accu. Dan kun je niet starten en alle elektrische onderdelen van de auto werken niet meer. Toch kun je er zelf wel iets aan doen. Wij zetten enkele tips op een rij voor je. Heb je meer hulp nodig, dan is de app van RoadGuard precies wat je zoekt. Kies ook voor pechhulp on demand en bespaar veel geld doordat je niet jarenlang betaalt voor een abonnement. Wij repareren de lege accu in je auto snel en transparant.

Probeer zo je auto te starten

Startkabels zijn de handigste oplossing wanneer je auto een lege accu heeft. Hiermee gebruik je de volle accu van een andere auto om jouw vierwieler een duwtje in de rug te geven. Als je dynamo het nog goed doet, laadt die vervolgens je accu weer netjes op. Geen kabels? Dan kan aanduwen ook een goede oplossing zijn. Zet je auto in de tweede versnelling en laat de koppeling opkomen als je genoeg vaart hebt.

RoadGuard: pechhulp on demand

Heb je nog steeds startproblemen na het uitvoeren van deze tips? Gebruik dan de RoadGuard app. Hiermee kies je voor pechhulp on demand, dus je betaalt alleen als je ons nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is in de app op ‘startproblemen’ klikken en je locatievoorziening aanzetten. Dan laten wij meteen zien welke monteur je komt helpen en waar hij zich bevindt op de kaart. Voor het opnieuw opstarten van je lege accu betaal je € 95,-. Zonder abonnement, dus verder zit je nergens aan vast.

Download de app

Installeer RoadGuard van Centraal Beheer op je smartphone en ga onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Heb je een lege accu of heb je andere pechhulp nodig, dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland