De lekke band van jouw auto repareren: zo doen we dat

Een lekke band met je auto komt altijd ongelegen. Repareren is de oplossing die je verder helpt. Gebruik daarom de RoadGuard app van Centraal Beheer als je auto een lekke band heeft. Wij helpen je verder op basis van pechhulp on demand. Dat scheelt je veel geld vergeleken met een doorlopend abonnement waarvoor je jarenlang betaalt.

De kosten van de reparatie

Misschien denk je bij het repareren van een lekke band van je auto direct aan hoge kosten. Gelukkig valt dat behoorlijk mee als je kiest voor pechhulp on demand. De kosten zijn namelijk heel transparant en je betaalt alleen voor de dienst die je afneemt. Het repareren van je lekke band kost € 125,- en je hoeft er geen abonnement of verzekering voor af te nemen. Gemiddeld hebben automobilisten slechts eenmaal per vier jaar pech, dus je kunt je voorstellen hoeveel geld je anders kwijt zou zijn aan je jaarlijkse pechhulpabonnement of pechhulpverzekering…

Heb je in pech in het weekend? Geen probleem! We komen zelfs de lekke band van je auto repareren op zondag. Je kunt dus altijd op ons rekenen, 24/7. Zelfs in je eigen woonplaats.

Spijker in je autoband?

Hoe het lek is veroorzaakt, maakt voor onze monteur niet uit. Die kan zelfs een lek door een spijker in je autoband repareren, zodat je weer snel veilig op weg kunt. Onze monteurs gaan verder dan je autoband repareren met een prop, want dat is niet altijd de beste oplossing. In overleg met jou kiest de monteur de ideale reparatie voor jouw autopech.

Autoband laten repareren? Gebruik RoadGuard!

Zet je auto veilig aan de kant en klik in de RoadGuard app op ‘lekke band’. Je locatievoorziening geeft aan waar je bent, zodat we je zo snel mogelijk kunnen komen helpen. Je ziet direct wie eraan komt en op de kaart zie je hoelang dat nog duurt.

Download nu de RoadGuard app

Dan kun je onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Wil je een lekke band van je auto laten repareren of heb je andere pech? Dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland