Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Lekke band met je auto: doorrijden of niet?

Een lekke band tijdens het rijden is gevaarlijk. Doorrijden met je lekke band is dan ook niet aan te raden. Zet je auto veilig aan de kant, gebruik de RoadGuard app van Centraal Beheer en wij komen je zo snel mogelijk helpen. Zonder abonnement waarvoor je jarenlang betaalt!

Wanneer kun je wel doorrijden?

Als je binnen de bebouwde kom rijdt, waar je maximaal 50 km per uur mag, kun je in principe nog wel met een zachte band doorrijden totdat je thuis of bij een garage bent. Met een platte band doorrijden is absoluut niet aan te raden, want hiermee kun je de velg beschadigen. Natuurlijk kan het gebeuren dat je ongemerkt doorrijdt met een lekke band. Als hij heel langzaam leegloopt, valt het je niet zo snel op. Zodra de auto zwaarder gaat sturen, is dat een teken dat er iets met je band aan de hand is. Zet je auto dan veilig aan de kant en gebruik onze app.

Zo helpen we je verder

Heeft je auto een lekke band? Open onze app, klik op ‘lekke band’ en zet je locatievoorziening aan. Wij zien dan precies waar je bent en sturen onze monteur naar je toe. Je ziet op je scherm wie je komt helpen, met naam en telefoonnummer. Ook is de locatie van de monteur op de kaart direct inzichtelijk. Kies ook voor pechhulp zonder abonnement. Dat scheelt je behoorlijk in de kosten. Het repareren van je lekke band kost je slechts € 100,- en geen jarenlang abonnementsgeld.

Download nu de RoadGuard-app

Dan kun je onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Heb je een lekke band met je auto of andere pech? Dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland.


RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 1035 monteurs staan 24/7 voor je klaar.