Onze pechhulp kun je nu ook bellen!

Heb je geen smartphone of geen internet verbinding? Of heb je een windows telefoon? Vanaf deze week kun jij ook RoadGuard gebruiken! Fijn toch? RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer. 

RoadGuard bellen
Van sommige klanten kregen we de opmerking dat ze heel graag RoadGuard wilden gebruiken. Maar dat ze geen app konden gebruiken op hun telefoon. Zonde! Daarom kun je vanaf nu onze pechhulp on demand ook inschakelen via de app.

Een melding via de telefoon werkt heel makkelijk
Pechhulp inschakelen via de telefoon werkt net even anders dan onze app. Maar natuurlijk word je dan ook goed geholpen! Bel 071-5681991 om je pech door te geven. Je krijgt iemand aan de telefoon van Centraal Beheer. De medewerkers van Centraal Beheer zijn goed opgeleid om jou snel verder te helpen. Zij zoeken een pechhulp verlener in de buurt. En geven je melding snel door.

We houden je op de hoogte
Je ontvangt de naam van de pechhulp verlener via SMS. Zo weet je wie je komt helpen. En net als bij de app krijg je ook tussentijds updates. Dat gaat ook via SMS. Je krijgt bijvoorbeeld een melding als de monteur aankomt. Je kunt dus een veilige plek zoeken om te wachten tot de hulp er is. Want dan krijg je van ons een seintje. Handig!

Je betaalt achteraf
Je betaalt achteraf alleen voor de hulp die je kreeg. Logisch toch? Je betaalt dezelfde prijzen als die in de app. Je krijgt van ons een factuur via de mail. 

Onze pechhulp is er nu dus voor iedereen!

Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Wil je auto niet starten? Maar kun je de app niet gebruiken? Geen nood! RoadGuard bellen!

In het kort

  • Bel 071-5681991.
  • Wij schakelen een pechhulpverlener in de buurt in.
  • Jij krijgt het telefoonnummer.
  • We houden je op de hoogte via SMS.
  • Achteraf betaal je bij de monteur voor de pechhulp die je kreeg.

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 okt. 2023 13:26

Snelle hulp en vriendelijke man die ons kwam ophalen [ ik kende deze man van vroeger ] en fijn thuis bracht TOP

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

Veelgestelde vragen

Je betaalt direct nadat je bent geholpen. Dat kan in de app via iDEAL.

Voor pechhulp in Europa betaal je via automatische incasso.

Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Als onze monteur je auto niet kan maken, zal hij je transport aanbieden. Je betaalt dan niet de kosten voor je pechgeval, maar kosten voor transport. Tot 25 km kost € 290. Verder dan 25 km kost € 4 per km extra. Het transport van je auto tot 25 km wordt direct uitgevoerd. Transport verder dan 25 km kan niet altijd direct worden uitgevoerd. De hulpdienst zal aangeven wanneer er capaciteit is om je auto te vervoeren. Het kan zijn dat transport de eerstvolgende werkdag mogelijk is. 

In Europa betaal je € 225 voor transport naar de dichtstbijzijnde garage.

Nee, dat is niet nodig. De app ziet via GPS automatisch waar jij staat. Sta je langs de snelweg of een provinciale weg? Dan kunnen we vragen waar je naartoe gaat. Zo weten we aan welke kant van de weg je staat.

Je pech melden via de app is heel eenvoudig en sneller dan bellen. Hoe eerder wij weten waar je staat hoe sneller we bij je zijn!

Bekijk alle vragen

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland