Pechhulp campagne

September. De hoogste tijd om campagne te voeren voor RoadGuard!

We willen iedereen in Nederland bewust maken van onze pechhulp app. Dat pakken we daarom groots aan! Daarom lanceert RoadGuard de allereerste on demand pechhulpcampagne in Nederland! RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer.

Alleen betalen wanneer je pech hebt
De kernboodschap? In 4 jaar heb je gemiddeld 1 keer pech met je auto. Dus waarom zou je 4 jaar lang betalen voor een abonnement dat je maar 1 keer gebruikt? Deze vraag zet heel veel Nederlanders aan het denken. En dat vinden wij een goede zaak bij RoadGuard!

Onze radiospot irritant?!
Je hebt onze radiospot vast wel gehoord. Ook al zijn we maar 1 week op de radio geweest, het radiospotje bleef 4 keer zo snel hangen! Dezelfde radiospot werd 4 keer achter elkaar afgespeeld. Sommige mensen vonden onze radiospot geniaal, anderen vonden het irritant.

Wij luisteren naar onze klanten
Dat snappen wij, want het is net zo irritant als je elk jaar betaalt voor iets wat je niet gebruikt! Wij luisteren naar onze klanten en daarom zijn we na 1 week al gestopt met onze radiospot.

Ook ouderwets in de krant
Je kon ons niet alleen horen op de radio, maar je kon ons ook zien in alle grote kranten. Online én offline. En je gaat nog veel meer van ons horen!

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Veelgestelde vragen

RoadGuard is er voor iedereen die niet vast wil zitten aan een abonnement of verzekering, maar wel over hulp wil kunnen beschikken als dat nodig is. 


Je hoeft dus geen verzekering te hebben van Centraal Beheer!

We gaan voorzichtig met jouw persoonsgegevens om. Daarbij houden we ons uiteraard aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming. We gebruiken je gegevens bijvoorbeeld om jou berichten te sturen als je een melding maakt, om onze dienst te verbeteren en om jou berichten te sturen waarvan we denken dat ze interessant voor je zijn.  Meer lees je in onze Privacyverklaring

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.


Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland