Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Yes, we zijn live!

Vandaag introduceren we: RoadGuard. A-pe-trots zijn we. Lees hier ons persbericht.

Verzekerd van pechhulp, zonder abonnement
RoadGuard app innovatie in pechhulp

Apeldoorn, 17 mei 2016 – Vanaf nu kun je pechhulp inschakelen via je smartphone en enkel betalen voor pechhulp als je het nodig hebt, zonder abonnement of lidmaatschap. Of je nu auto rijdt of een motor. Centraal Beheer introduceert RoadGuard. De eerste app in Nederland waarbij je vooraf weet wat de kosten zijn voor pechhulp, welke monteur naar je toe komt en hoe laat die bij je is. Overal in Nederland, hoe laat het ook is.


Nederlanders betalen vaak honderden euro’s voor een lekke band
Gemiddeld hebben Nederlanders 1 keer in de 4 jaar auto- of motorpech. De meest voorkomende gevallen zijn een lekke band, een lege accu en problemen door verkeerd tanken. Maak je maar weinig gebruik van pechhulp, dan betaal je met een lidmaatschap wel je doorlopende abonnementskosten. Krijg je een keer een lekke band, dan kan dat omgerekend al snel honderden euro’s kosten. Met RoadGuard betaal je per keer dat je gebruik maakt van pechhulp. Hulp bij een lekke band kost je dan niet meer dan 100 euro.

 

Pechhulp opnieuw uitgevonden
Robin Clements, directeur bij Centraal Beheer: ‘’Technologische ontwikkelingen en veranderende behoeftes bij consumenten zorgen voor nieuwe mogelijkheden. Met die bril kijken wij naar pechhulp. Het kan makkelijker en persoonlijker. Logischer. Alles gaat tegenwoordig immers mobiel en on demand is een must. Zo kwamen wij op het idee van RoadGuard. We zijn vanaf nul begonnen vanuit de vraag: hoe zou pechhulp er idealiter uitzien als er nog geen pechhulp zou zijn?’’

 

Gemakkelijk in gebruik
Iedereen kan op elk moment via smartphone gebruikmaken van RoadGuard. Je hoeft geen klant te zijn van Centraal Beheer. De app is makkelijk in gebruik en doet qua service denken aan het Uber-model. Bij pech laat je via de app weten wat je probleem is. Je ziet vooraf wat de kosten zijn. De app laat zien welke monteur onderweg is en op je scherm kun je volgen of hij al in de buurt is. Indien nodig, kunnen klant en monteur contact met elkaar opnemen. Betalen gaat via de app direct na het verlenen van de service met iDEAL, PayPal of creditcard.


App nu beschikbaar voor Android en iPhone
De RoadGuard-app is in samenwerking met internetbureau Freshheads ontwikkeld voor zowel Android als iPhone. Gratis downloaden kan via de App Store of Google play.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
22 mrt. 2023 11:44

Volgens afspraak op tijd. Prima!

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 16:33

Top service en netjes geholpen.

Review over RoadGuard met een 9

9
21 mrt. 2023 14:28

Top hulpverleners

Review over RoadGuard met een 9

9
20 mrt. 2023 12:25

Goed,snel en vriendelijk.

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 06:58

super snel! alleen werd ik steeds uit de app gegooid

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 1035 monteurs staan 24/7 voor je klaar.