Jouw caravan opkrikken met een potkrik

Pech met je caravan komt nooit op een goed moment. Gelukkig kun je zelf wel een lekke band wel vervangen, door de caravan op te krikken met een potkrik. Wij leggen je graag uit hoe dat moet. Lukt het niet? Gebruik dan de RoadGuard app van Centraal Beheer. Wij helpen je snel verder, zonder abonnement waarvoor je jarenlang betaalt.

Zo gebruik je een potkrik

Misschien weet je al dat een potkrik hydraulisch werkt. Je hoeft dus niet met de hand te krikken, wat je veel moeite scheelt. Met een potkrik kun je makkelijker je caravan opkrikken. Kies een krik met het hefvermogen en de bijbehorende hefhoogte voor jouw caravan. Weet je al waar je de caravan moet opkrikken? Dat staat in het instructieboekje. Zet hem onder de wieldraagarm van het betreffende wiel met de lekke band en krik de caravan omhoog. Zorg dat je de caravan stabiliseert door de uitdraaipoten aan de betreffende kant ook omhoog te draaien. Zo kun je veilig je lekke band verwisselen van je caravan.

Hulp nodig? Gebruik de RoadGuard app!

Onze app is ideaal als je pech hebt. Klik op ‘lekke band’ en zet je locatievoorziening aan, dan komt de monteur eraan. Jij ziet op de kaart precies wie het is en waar de monteur is op de kaart. De eenmalige kosten voor de reparatie zijn € 125,-. Dat is voordeliger dan een meerjarig abonnement.

Download nu de RoadGuard-app

Dan kun je onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Heb je hulp nodig bij het opkrikken van je caravan met een potkrik of heb je andere pech? Dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland