Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Lekke band met je motor onderweg

Heb je een lekke band terwijl je met je motor onderweg bent? Geen probleem, gebruik dan de RoadGuard app van Centraal Beheer! Wij bieden je pechhulp on demand voor snelle hulp onderweg. Je betaalt alleen voor wat je gebruikt, in tegenstelling tot bij een doorlopend abonnement. Daarvoor betaal je jarenlang, ook als je geen pech hebt.

Een lekke band… repareren of niet?

Als je een lekke band hebt, dan is natuurlijk de eerste vraag of deze band te herstellen is. Bij een fietsband kan de reparatie prima zelf of door een fietsenmaker worden uitgevoerd. Bij een motorband is dat minder eenvoudig. Bovendien rijd je met een motor veel sneller dan op een fiets. De beste manier om een motorband te repareren is door deze gewoon te vervangen.

Wil je snel weer onderweg met je motor? Gebruik RoadGuard!

Moeten we jou en je motor ophalen langs de weg? Je weet bij RoadGuard vooraf precies wat onze transportservicekost. Ook over de overige zaken zijn we transparant. Bijvoorbeeld over wie je komt helpen. Je ziet in de app precies wie het is, inclusief telefoonnummer en locatie van de monteur op de kaart. Ga voordat je de app gebruikt wel veilig aan de kant staan.

Download nu de RoadGuard app

Dan kun je onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Heeft je motor een lekke band of heb je andere pech? Dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland.


RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 1035 monteurs staan 24/7 voor je klaar.