Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

10 leuke uitjes die je kan doen voor 80 euro

Wist je dat we gemiddeld maar één keer in de vier jaar pech hebben? En dat terwijl we ieder jaar €80 betalen aan een pechhulp verzekering. Een abonnement of verzekering voor pechhulp vinden wij niet meer van deze tijd. Je kan veel leukere dingen doen van dit geld! Wij zetten voor je op een rijtje wat je met het geld kan doen wat je door RoadGuard van Centraal Beheer te gebruiken bespaard.

5 leuke uitjes voor volwassen:

1.     Een vlucht naar Ibiza, Parijs of Barcelona

Vluchten worden steeds goedkoper. Voor 80 euro ben je dus al zo in Parijs, Ibiza of Barcelona. Zie jij jezelf al lopen langs de Champs Élysées, helemaal los gaan in de Pacha of FC Barcelona bekijken in Camp Nou? Wij zouden het wel weten.

2.     Naar een pretpark

Voor de echte thrill-seekers is er ook de mogelijkheid om voor dit geld samen naar een pretpark te gaan. Ga de strijd aan met angsten, verwachtingen, onzekerheden en gewoontes.  Voor 27,50 heb je toegang tot Walibi, durf jij het aan?

3.     Los gaan tijdens een vet concert

Dit is zeker ook een van onze favoriete uitjes. Grijp je kans om naar die ene artiest te gaan die je altijd al eens live hebt willen zien. Dit is het zeker waard. Je kunt ook naar een wat minder bekende artiest gaan bij een poppodium. Neem je vrienden mee en laat je gaan!

4.     Samen lekker uiteten

Met dit geld kun je eindelijk eens die nieuwe hotspot in de buurt uitproberen. In Nederland hebben we duizenden tentjes waar je terecht kan voor een lekkere hap. Van ordinaire hamburgers en bio-daghappen tot Aziatische tapas en haute cuisine. Voor 80 euro kan je samen met iemand iets nieuws proberen of aanschuiven bij je favoriete stek.

5.     Blokarten op het strand

Als je van strand, wind, adrenaline en snelheid houdt, is dit de sport voor jou! Met zijn tweeën kan je dit al doen voor ongeveer 30 euro per persoon. Sluit de dag af met een lekker drankje in een strandtent. 

 

5 leuke uitjes voor kinderen:

Je kunt voor dit geld natuurlijk ook iets leuks gaan doen met je gezin.

1.     Aapjes kijken in Apenheul

Lekker naar buiten, daar houden we van! En wat is nou leuker dan in een bos vol loslopende apen rond te lopen? Midden in de natuur op de Veluwe ligt de Apenheul, waar je voor rond de 20 euro per persoon naar binnen kan.

2.     Dagje het Nijntje museum bezoeken in Utrecht

Niet zo gek op apen? Er is in Utrecht een heel museum gewijd aan Nederlands favoriete konijntje, Nijntje. Het Nijntje museum is hét museum waar peuters en kleuters spelenderwijs hun wereld ontdekken. Een kaartje voor het hele gezin kost 22,50 euro. Dan blijft er nog wat over voor de reis er naar toe en/of een lekkere lunch.

3.     Heb je al gedacht aan het theater?

Theater is écht niet alleen voor volwassenen, er worden in Nederland ook ontelbaar veel voorstellingen voor kinderen  georganiseerd. Ga bijvoorbeeld naar de vrolijke familievoorstelling Buurman & Buurman. Buurman & Buurman zijn:  groot, klungelig, lief, grappig, soms een beetje dom en vooral om heel hard om te lachen en spontaan van te houden. A je to!

4.     Wandeling met na afloop een pannenkoek

Door heel Nederland heb je pannenkoekenhuizen met leuke wandelroutes voor kinderen. Deze routes komen langs leuke plekjes en zijn vaak wat korter. Door deze routes maken kinderen op een speelse wijze kennis met de streek en de natuur. Met als beloning een heerlijke pannenkoek die op hen staat te wachten!

5.     Bezoek een kasteel

Ridders, draken, prinsessen en kastelen, kinderen zijn er dol op. Een bezoek aan een van de Nederlandse kastelen staat daarom zeker ook in onze top 5. Buiten kunnen de kinderen spelen en de tuinen ontdekken, kun je met het hele gezin picknicken of een mooie wandeling maken. Binnen kan je alles te weten komen over het leven op een kasteel en de geschiedenis van kastelen. Je kan bijvoorbeeld voor 10 tot 16 euro p.p. al Kasteel de Haar in Utrecht bezoeken.

 

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 1036 monteurs staan 24/7 voor je klaar.