Daag ze uit!

Graag stellen we je voor aan Geurt en Wietse oftewel: Team 112 Baard U Geen Zorgen! Op 8 december vertrekken ze vanuit de 3FM Studio in Hilversum op weg naar het Noorderlicht voor de 3FM Noordkaap Challenge.

Geurt en Wietse

Geurt en Wietse, 2 RoadGuard monteurs, gaan de uitdaging aan! Samen reizen ze naar de Noordkaap om zoveel mogelijk geld op te halen voor 3FM Serious Request. Dit zullen ze doen door onderweg met de RoadGuard app van Centraal Beheer hulp te verlenen aan andere teams, maar ook jij kunt bijdragen! 

De Noordkaap challenge

Tijdens de Noordkaap challenge zullen er meerdere teams een reis afleggen naar de Noordkaap. Deze reis staat geheel in het teken van 3FM Serious Request, alle teams zullen zoveel mogelijk geld proberen op te halen voor het goede doel. Wil je meer weten over de Noordkaap challenge? Dat kan hier

Daag ze uit!

Daag de Baardmannen uit en stuur jouw Noordkaap challenge in. Ze zullen de strijd met elkaar aangaan! Tijdens de 13 dagen lange reis zullen ze elke dag een challenge uitvoeren. Stuur een challenge in! 

Op de hoogte blijven

Op de hoogte blijven? De resultaten van de 13 challenges zullen vanaf 8 december hier en op onze Facebookpagina te zien zijn. Voor elk uitgevoerde challenge doneren wij €50!

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland