Nu een leuk extraatje

Deze actie is verlopen. De actie liep van 20 mei tot 1 juli 2019.

Gebruik maken van RoadGuard kan natuurlijk nog steeds.

Voor iedereen die niets geregeld heeft, heel gemakkelijk!

  • Download de app  
  • We staan 24/7 voor je klaar
  • Door heel Nederland, dus ook bij jou voor de deur
  • We zijn binnen 30 minuten bij je

Voor iedereen die tijdens de actieperiode (20mei tot 1 juli) heeft deelgenomen gelden onderstaande voorwaarden.

Lees de actievoorwaarden.

Veelgestelde vragen Actie RoadGuard – eerste pechmelding voor onze rekening

Wij waarderen het dat je hebt gekozen voor Centraal Beheer om je auto te verzekeren. Om je daarvoor te bedanken, ontvang je van ons dit extraatje.

De app is gratis en als je in het eerste jaar (tot 1 juli 2020) pech krijgt, dan is jouw eerste pechmelding voor onze rekening. Wij betalen alle kosten. Alleen eventuele auto onderdelen of het aftappen van brandstof zijn voor jouw eigen rekening. Krijg je vaker pech of na 1 juli 2020, dan betaal je het normale tarief voor de hulp die je aanvraagt. Dit is ook terug te zien in de app.

Je zit nergens aan vast. RoadGuard is pechhulp zónder abonnement. Het is ook geen lidmaatschap of verzekering. Je kunt RoadGuard gebruiken voor jouw pechmelding (en de eerste keer voor onze rekening) en daarmee verplicht je je tot niets.

Je hoeft niets te doen na het eerste jaar. RoadGuard is geen abonnement, lidmaatschap of verzekering. Je zit dan ook nergens aan vast. Je hoeft RoadGuard niet te gebruiken. Vanaf 1 juli 2020 kun je gewoon nog gebruik maken van RoadGuard, waarbij je dan zult zien wat een pechmelding kost.

RoadGuard is pechhulp-on-demand, zónder abonnement. Je betaalt per keer dat je gebruik maakt van de dienstverlening (heb je in het eerste jaar na afsluiten van jouw autoverzekering pechhulp nodig, dan is dit de eerste keer voor onze rekening) en geen maandelijkse kosten. Met een pechhulpverzekering verzeker je je tegen het risico van kosten bij pech. Hiervoor betaal je per maand een premie en daarmee ben je gedekt voor de kosten bij pech.

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland