RoadGuard - genomineerde shopping Awards

RoadGuard van Centraal Beheer is genomineerd voor de Shopping Awards! En daar zijn we natuurlijk super trots op. Elk jaar worden in Huis ter Duin de prestigieuze en zeer gewilde vak- en publieksprijzen uitgereikt aan de beste webshops van Nederland.

RoadGuard een echte Game Changer!

De jury is gekomen tot een top 3 voor de DHL Game Changer Award, en RoadGuard is één van de drie genomineerden. Het is dé award voor het meest innovatieve initiatief dat in het afgelopen jaar de Nederlandse markt van digital commerce heeft verrijkt. RoadGuard zet de gevestigde pechhulp wereld op zijn kop door pechhulp aan te bieden met een andere insteek. Makkelijk, persoonlijk, transparant en je betaalt alleen voor wat je nodig hebt!

De uitreiking

Het Shopping Awards Gala vindt plaats op 29 maart in Noordwijk aan zee. Dan wordt duidelijk wie de onderscheidingen in de wacht slepen. Wij nemen het op tegen Capayable en JuriDox, twee waardige tegenstanders. Dat wordt duimen dus, duim jij met ons mee?

Wat zijn de Shopping Awards?

De missie van de Shopping Awards stichting is een positieve bijdrage te leveren aan e-commerce – het verkopen van producten en/of diensten online aan consumenten, thuis, onderweg, in de winkelstraat, op het werk of online in de winkel.

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland