RoadGuard goes Europe

Ook in Europa maak je gewoon gebruik van RoadGuard als je pech hebt. Dat is wel zo handig als je met de auto op vakantie gaat! Want zeg nou zelf: je gaat toch met een lekkerder gevoel op vakantie als je weet dat je ergens terecht kunt voor pechhulp? En natuurlijk zonder abonnement of verzekering af te sluiten! Je betaalt alleen voor pechhulp als jij dat nodig hebt.

Hoe werkt het?

Open de app en automatisch zoekt de app je locatie. Vul je gegevens in, ga akkoord met de kosten en verstuur je melding. Daarna nemen wij telefonisch contact met je op en we zorgen dat de lokale hulpdienst naar je toe komt. Let op: een vervangende auto, transport naar Nederland of een overnachting kun je niet via RoadGuard van Centraal Beheer regelen, houd daar rekening mee. Meer weten? Bekijk de veelgestelde vragen

Wat kost het?

Je betaalt een vast tarief van €225. Voor dit bedrag brengt de hulpdienst je naar de dichtstbijzijnde garage. Soms repareert de hulpdienst je auto ter plekke. Betalen doe je via automatisch incasso. Zo heb je er helemaal geen werk van!

RoadGuard staat voor je klaar!

Heb je toch pech in het buitenland? Dan open je de app en bel je ons. Dan sturen wij hulp. Zo kan jij weer snel genieten van jouw vakantie!

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland