RoadGuard live op BNR

Vandaag was Jaap live te horen op BNR radio! Het is namelijk alweer een jaar geleden dat we voor de eerste keer op BNR radio te horen waren. Toen hadden we RoadGuard net live gezet. Nu een jaar later was het weer tijd voor een update. Hoe staan we er nu voor? En wat hebben we het afgelopen jaar bereikt?

Het gaat goed!

Inmiddels hebben we bijna 100.000 downloads en een paar duizend meldingen. Het gaat goed, maar het kan altijd beter! Daarom is onlangs de zakelijke variant gelanceerd. Als de bestuurders pech hebben, maken ze een melding via de app. De rekening wordt betaald door het bedrijf waar ze werken.

Build, measure & learn

Natuurlijk waren ze ook kritisch! Bijvoorbeeld over de recensie van de Consumentenbond. Daarin geven ze terecht aan dat RoadGuard geen vervangend vervoer heeft en niet in het buitenland gebruikt kan worden. Daar hebben we gehoor aan gegeven! Inmiddels kan je RoadGuard ook gebruiken in het buitenland. En vanaf september gaan we ook vervangend vervoer aanbieden voor zakelijke gebruikers. Ben je benieuwd naar het fragment? Luister het hier terug.

Ook Aftersales Magazineschreef een mooi stuk over het interview van BNR!

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland