Uniek in Nederland: RoadGuard introduceert de 30 minuten garantie

Pech onderweg? Geen zorgen! Wij komen direct naar je toe. En zijn we er binnen 30 minuten niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere extra minuut.

Wachten is nooit leuk

En al helemaal niet als je pech hebt. RoadGuard van Centraal Beheer belooft je zo snel mogelijk weer veilig op weg te helpen. Zodat je misschien toch nog net op tijd bent voor je afspraak. Of die vergadering. Maar zo snel mogelijk is een rekbaar begrip.

Daarom hebben wij de 30 minuten garantie!

We doen er alles aan om binnen 30 minuten bij je te zijn. Maar lukt dat niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere minuut die je langer moet wachten. Dat is onze 30 minuten garantie. Wachten is al vervelend genoeg. En wij vinden het wel zo eerlijk. Want wie iets belooft...

Wanneer krijg je € 0,50 per minuut korting? 

Maak je melding via onze app. Om je korting te geven moeten we weten wie je bent. Maak daarom in de app een account aan. De 30 minuten gaan in als wij jouw melding ontvangen. De tijd stopt als de monteur bij je is. Is de monteur er na 30 minuten niet? Dan ontvang jij € 0,50 voor iedere minuut die je langer moet wachten. De korting is nooit hoger dan het bedrag op de rekening. Lees hier de voorwaarden.

Bij RoadGuard houden we van duidelijkheid

Wij hebben geen kleine lettertjes. Je betaalt alleen al je ook echt gebruikt maakt van onze pechhulp. De prijzen zijn vooraf duidelijk. En in de app zie je hoe lang het nog duurt voordat de monteur bij je is. Mocht het toch langer duren dan een half uurtje? Dan proberen we met onze 30 minuten garantie de pijn een beetje te verzachten.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland