Wat een pech!

Ook bij RoadGuard hebben we wel eens pech. Helaas zijn we 29 maart niet met de Shopping Award naar huis gegaan. Toch zijn we apetrots dat we genomineerd waren in de categorie ‘Game Changer 2018’.

Een spannende avond
’s Avonds tijdens het gala in Noordwijk werden de winnaars bekend gemaakt. Bol.com mag zich de beste winkel van Nederland noemen. In onze categorie won JuriDox.  

We voelen ons toch een winnaar
RoadGuard van Centraal Beheer zette de gevestigde pechhulp-wereld op zijn kop. Je betaalt alleen voor de pechhulp die je hebt gekregen. Dus geen abonnement, verzekering of jaarlijkse kosten. Maar pechhulp on demand. Voor iedereen en voor alles met een kenteken. Inmiddels is onze app meer dan 130.000 keer gedownload en hebben we bijna 5.000 mensen met pech weer op weg geholpen. Dit is een stijging van 300% in 2017. Onze klanten waarderen ons met een 8,6 en daar zijn we trots op! Daarom voelen we ons toch een winnaar.

Shopping Awards: prijzen voor de beste webwinkels
Jaarlijks reikt de Stichting Shopping Awards de vak- en publieksprijzen uit aan de beste webwinkels van Nederland. Daarbij wordt gelet op het innovatieve karakter, de meerwaarde voor Nederland en het impact van het initiatief.

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland