Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Zet je moeder in het zonnetje deze Moederdag

Op zondag 12 mei is het Moederdag en dan mogen alle moeders eens flink in de watten gelegd worden. Ook al zijn moeders snel tevreden, voor alle liefde die zij ons altijd geven is het toch leuk om ze extra te verwennen. Een teken van waardering, liefde en dankbaarheid.

De dag maak je extra leuk door er lekker op uit te gaan. Geef daarom een beleving cadeau. Geen budget? Wist je dat met de RoadGuard app voor pechhulp veel geld bespaart? Gemiddeld hebben we namelijk maar één keer in de vier jaar pech. En dat terwijl je met een lidmaatschap ieder jaar €80 betaald aan een pechhulp verzekering. Met het geld dat je door RoadGuard bespaart kan je je moeder goed verrassen. Wij zetten de leukste tips voor je op een rijtje.

1.Geef een ontspannen dagje welness

Gunt jouw moeder zichzelf nooit een moment rust? Is ze altijd bezig met het gezin of werk en verdient ze een dag waar ze even helemaal niets moet? Geef haar dan dagje welness cadeau! Ze kan helemaal ontspannen en genieten van sauna’s, baden en behandelingen. Zo lekker!

Waar: bijvoorbeeld bij het luxe Spa Zuiver in Amsterdam

 2.Trakteer jouw moeder op een high tea

Dit is speciaal voor alle moeders die graag een middag lang uitgebreid en culinair genieten. Onder het genot van héél veel lekkere hapjes en thee geniet jij van quality time met je moeder. Wat wil je nog meer? Tegenwoordig zijn er ontzettend veel leuke hotspots waar je hier voor terecht kan.

Waar: de high tea van de Yoghurt Barn is een absolute aanrader

 3.Samen bonbons leren maken

Moederdag en chocolade, een logische combinatie. Neem je moeder mee naar een workshop bonbons maken. Hartstikke gezellig en ook nog eens heel erg lekker! Wat dacht je van krokante praline bonbons of overheerlijke slagroom truffels?

Waar: door heel Nederland, zo ook bij de Chocobreak in Nijmegen

4.Uitwaaien op het strand

Is jouw moeder het liefst de hele dag lekker buiten? Wat dacht je van een strandwandeling? Als je érgens goed kunt uitwaaien is het aan zee. Maak een heerlijke wandeling die je uiteraard combineert met een gezellig hapje en drankje bij een sfeervolle strandtent. Voor extra avontuur kun je gaan wadlopen, iets wat elke Nederlander een keer in zijn of haar leven moet hebben gedaan.

Waar: bijvoorbeeld op Ameland of Schiermonnikoog

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 1035 monteurs staan 24/7 voor je klaar.