Pechhulp: je auto onder-weg repareren

Ieder voertuig heeft wel eens problemen. En dan is het ideaal dat je een beroep kunt doen op pechhulp. Auto’s worden het vaakst geholpen door pechhulpverleners, omdat er daar nu eenmaal het meest van rondrijden in Nederland. RoadGuard helpt je graag via een handige app. Daarbij betaal je alleen wanneer het nodig is en niet elke maand een vast bedrag.

Eén keer per vier jaar pech

Wist je dat je geen abonnement nodig hebt om van pechhulp gebruik te maken? Dankzij de RoadGuard app van Centraal Beheer maak je gebruik van pechhulp on demand. Gebruik de app wanneer het nodig is en je betaalt alleen voor dat ene pechgeval in de vier jaar. Bovendien weet je altijd vooraf wat de prijs is voor de specifieke pechhulp die je nodig hebt. Handig toch?

Zien hoelang het nog duurt

Eén van de voordelen van de RoadGuard app is dat je direct de naam en het telefoonnummer krijgt van degene die je komt helpen. Dankzij de locatievoorziening kunnen wij precies zien waar jij met pech staat, maar jij kunt ook precies zien waar degene is die je komt helpen. Zo weet je hoelang het nog duurt voor de pechhulp er is voor je auto. 

Specifieke autopech

In de RoadGuard app kun je heel eenvoudig aangeven met welk soort autopech je langs de weg staat. Denk daarbij aan een lekke band, een lege accu of wanneer je verkeerd getankt hebt. Bij elke pechsoort staat direct vermeld wat het kost om onze pechhulpverleners in te schakelen. Je weet dus precies waar je aan toe bent.

Download nu de RoadGuard app

Ga ook onbezorgd op weg dankzij onze app! Als je pechhulp nodig hebt voor je auto, zijn wij er! No pech, no pay, no problem. Mocht je wel pech hebben, dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland