Pech met je motor? Ook dan RoadGuard!

Pech met je motor kan een mooie rondrit aardig verpesten. In dat geval is pechhulp voor de motor ideaal. Vooral als je kiest voor RoadGuard, want dan heb je geen abonnement nodig. Via een handige app geef je ons aan dat je pechhulp nodig hebt en je betaalt alleen voor die ene keer dat we je komen helpen. Gemiddeld is dat slechts eenmaal in de vier jaar, dus waarom zou je jarenlang betalen voor een abonnement?

Helemaal van nu: motor pechhulp on demand

De achterliggende gedachte van de RoadGuard app is dat pechhulp on demand net zo logisch is als andere on demand-diensten. Je gebruikt de app wanneer het nodig is en je betaalt ook alleen voor wat je gebruikt. Precies zoals je dat in de huidige tijd gewend bent. Zo weet je vooraf wat de prijs is voor de pechhulp die jij nodig hebt voor je motor.

Lang leve je locatievoorziening

Je smartphone kan precies doorgeven waar jij je bevindt met je kapotte motor. In de RoadGuard app krijg je dan direct een pechhulpverlener toegewezen die in de buurt is. Hoe dichtbij, dat zie je ook meteen op de handige kaart in de app. Zo weet je hoelang het duurt voordat je geholpen wordt. De naam en het telefoonnummer van degene die je komt helpen staan ook in je scherm. Naast locatievoorzieningen werkt de RoadGuard app gewoon heel eenvoudig

Specifieke pechhulp voor je motor

Natuurlijk wil je wel graag hulp van iemand die verstand heeft van motoren. Bij RoadGuard van Centraal Beheer werken gelukkig uitsluitend specialisten die precies weten wat ze moeten doen bij motorpech. Of het nu gaat om een lekke band, een lege accu of wanneer je verkeerd getankt hebt. Ook wanneer je om een andere reden langs de kant staat, staan ze voor je klaar. 

Download nu de RoadGuard-app

Rijden op je motor is nog net iets onbezorgder als je weet dat pechhulp voor je motor gegarandeerd is. No pech, no pay, no problem. Mocht je wel motorpech hebben, dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland. Download nu de app voor motor pechhulp. 

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland