Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Pech? Hulp is onderweg

Het maakt niet uit of je met je auto, motor, scooter, camper of caravan onderweg bent. Het kan altijd gebeuren: pech. Hulp is gelukkig altijd dichtbij dankzij de RoadGuard app. Wij bieden je pechhulp op een laagdrempelige manier. Want je hebt geen abonnement nodig. Schakel ons in wanneer het nodig is. En je betaalt alleen voor die ene keer per vier jaar dat je gemiddeld pech hebt. Je zit dus nergens aan vast.

RoadGuard in het kort

Zodra je de RoadGuard app van Centraal Beheer gedownload hebt, kun je heel eenvoudig klikken op de pechsoort die je hebt. Zet vervolgens de locatievoorziening van je smartphone aan en wij komen je zo snel mogelijk helpen. We geven je de naam en het telefoonnummer van degene die je komt helpen, zodat je rechtstreeks contact kunt opnemen. Je ziet in de app direct wat de kosten zijn voor de reparatie.

Geen abonnement nodig

Bij RoadGuard vinden we het onzin dat je een abonnement of verzekering moet afsluiten voor die ene keer dat je pech onderweg hebt. Een lekke band of een lege accu laten repareren kost immers veel minder dan de maandelijkse betalingen die je jarenlang doet in dat geval. RoadGuard doet het anders. Wij bieden je een handig app en we komen je helpen als je ons nodig hebt. Dat noemen we pechhulp zonder abonnement. Of je nu een auto, motor of een ander voertuig hebt.

Download nu de RoadGuard-app

Daarmee kun je onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Heb je bij pech hulp nodig? Dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland. 

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 1036 monteurs staan 24/7 voor je klaar.