RoadGuard: verzekerd van pechhulp, zonder verzekering

Geen abonnement op een pechhulpdienst of verzekering, maar alleen betalen voor de pechhulp die je daadwerkelijk krijgt. Met een landelijke dekking en monteurs die snel aanwezig zijn. Dat is in het kort RoadGuard.

Alleen betalen voor wat je gebruikt

Naast verzekeren of een abonnement kan je nu ook kiezen voor RoadGuard. Dit is pechhulp on demand van Centraal Beheer. Heel eenvoudig: goede en snelle pechhulp, 24 uur per dag, overal in Nederland, vaste en transparante prijzen, groot gebruiksgemak en alleen betalen voor wat je daadwerkelijk gebruikt.

Hoe werkt RoadGuard?

Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is snel bij je. Meld je pech. Dat kan 24/7 via onze app, de website of telefonisch. Vertel ons je probleem. Je weet direct wat onze hulp kost. Vanaf € 95,- helpen we je al weer op weg. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of in die van een vriend. Geen probleem. Je betaalt achteraf met iDeal.

Pechhulp is altijd dichtbij

RoadGuard werkt samen met ruim 780 monteurs van particuliere bedrijven, verspreid over heel Nederland. Door deze landelijke dekking is er altijd binnen 30 minuten een monteur ter plekke. En je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. 

Een initiatief van Centraal Beheer

RoadGuard is ruim 2 jaar geleden voortgekomen uit Centraal Beheer.

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 okt. 2023 13:26

Snelle hulp en vriendelijke man die ons kwam ophalen [ ik kende deze man van vroeger ] en fijn thuis bracht TOP

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

Veelgestelde vragen

RoadGuard werkt overal in Nederland, behalve op Terschelling en Vlieland. 

We helpen je ook in heel Europa, behalve:

  • Azoren en Madeira (Portugal)
  • het noordelijke deel van Cyprus dat niet door de regering van de Republiek Cyprus wordt bestuurd.
  • Canarische Eilanden en de Balearen (Spanje)
  • het Aziatische deel van Turkije


Nee, dat is niet nodig. De app ziet via GPS automatisch waar jij staat. Sta je langs de snelweg of een provinciale weg? Dan kunnen we vragen waar je naartoe gaat. Zo weten we aan welke kant van de weg je staat.

Je pech melden via de app is heel eenvoudig en sneller dan bellen. Hoe eerder wij weten waar je staat hoe sneller we bij je zijn!

Ja, dat kan. Zijn er bijzonderheden? Laat dat dan even weten in de app. Bijvoorbeeld: ‘ik sta in een parkeergarage’, ‘ik heb geen reserveband’ of ‘ik drink een kopje koffie bij de buurman’.

Bekijk alle vragen

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland