Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

De ANWB opzeggen? We helpen je

Je bent al heel wat jaartjes lid van de ANWB. Als je eens een keer met pech langs de weg staat, weet je dat je alles goed geregeld hebt. En dat geeft een goed gevoel!

Abonnement of on demand?

Toch begin je je de laatste tijd wel af te vragen of je niet teveel betaalt. Je hebt al een aantal jaren geen pech gehad, maar toch blijf je er jaarlijks voor betalen. En nu komen er steeds meer nieuwe partijen die ook pechhulp on demand aanbieden. En dat is toch zonde?

ANWB opzegbrief

Wij hebben een handige ANWB opzegbrief voor je gemaakt. Je hoeft alleen nog maar je eigen gegevens in te vullen en je kunt je abonnement bij de ANWB opzeggen. Dan zit je niet meer vast aan de jaarlijkse kosten van pechhulp, maar betaal je alleen voor wat je gebruikt.

RoadGuard van Centraal Beheer staat voor je klaar

Als je je abonnement bij de ANWB gaat opzeggen, dan wil je natuurlijk wel zeker weten dat pechhulp bij RoadGuard net zo goed geregeld is als bij de ANWB. Met een netwerk van meer dan 800 monteurs in heel Nederland, weet je zeker dat er altijd iemand in de buurt is om je verder te helpen. 24 uur per dag, 7 dagen per week staan wij voor je klaar. En het is gemakkelijk! Want bij RoadGuard maak je een melding via onze app. Je ziet meteen wie je komt helpen en waar de monteur is. Want dat wil je toch gewoon weten als je met pech langs de weg staat?

RoadGuard is er voor iedereen

Bij de ANWB sluit je een abonnement af voor jezelf en je auto. Rijdt een vriend of familielid in je auto en krijgt de auto pech? Dan zal hij of zij een nieuw abonnement moeten afsluiten om geholpen te worden. En dat vinden wij ouderwets! Bij RoadGuard maakt het niet uit wie een melding maakt of van wie de auto is. Wij helpen iedereen weer op weg!

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 974 monteurs staan 24/7 voor je klaar.