Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Goedkope pechhulp: on demand of abonnement?

Vraag je jezelf af wat voor jou de goedkoopste pechhulp is? We helpen je graag om de feiten op een rij te zetten. Je kunt kiezen tussen twee varianten: een abonnement en pechhulp on demand. Voor de eerste betaal je doorlopend en voor de tweede betaal je alleen als je er gebruik van maakt. Wat de goedkoopste pechhulp is, hangt af van hoe vaak je pech hebt.

Vaak pech? Kies een abonnement!

Ben je het wel gewend dat je elk jaar minimaal een keer met auto- of motorpech staat? In dat geval is een abonnement op een pechhulpdienst ideaal voor jou. Echt goedkoop is het natuurlijk niet om elk jaar zo’n € 100 te betalen hiervoor, maar je gaat er in ieder geval goed gebruik van maken.

Bijna nooit pech? Pechhulp on demand!

Gemiddeld staan Nederlandse weggebruikers eenmaal per vier jaar met pech langs de weg. Voor hen is on demand pechhulp de goedkoopste optie. Met de RoadGuard app betaal je alleen wanneer je pech hebt. Liever eenmaal per vier jaar € 100 betalen voor pechhulp dan standaard elk jaar, toch?

Het grote voordeel van pechhulp on demandvan RoadGuard: je weet altijd vooraf wat het je gaat kosten. De monteur die je komt helpen komt met naam en foto in beeld, inclusief telefoonnummer en positie op de kaart. Je weet dus ook precies hoelang het nog duurt voor hij er is. In de meeste gevallen is de monteur binnen 30 minuten bij je.

Download nu de RoadGuard app

Voor de meeste mensen is de goedkoopste pechhulp dus de on demand-variant. No pech, no pay, no problem. Mocht je wel pech hebben, dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland. RoadGuard van Centraal Beheer is er voor je als het nodig is. Zonder abonnement.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 1035 monteurs staan 24/7 voor je klaar.