Pechhulp on demand

Zeg nou zelf: hoe vaak heb je pech met je auto, motor, scooter, camper, caravan of scootmobiel? Voor de meeste mensen is het antwoord op deze vraag ‘niet vaak’. Gemiddeld is dat slechts 1 keer in de 4 jaar. Waarom zou je dan een doorlopend abonnement nemen op een pechhulpservice? Dat kost je ongeveer € 400 in 4 jaar tijd? Gebruik gewoon de app van RoadGuard. Zo profiteer je van pechhulp on demand en betaal je alleen wanneer je ons nodig hebt. Slechts € 100,- voor hulp bij een lekke band.

Pechhulp on demand, de nieuwe manier voor pechhulp

We leven in een tijd waarin on demand-diensten heel gewoon zijn voor muziek, tv-series, taxiritten en overnachtingen. Daarom is het logisch dat je ook een app kunt gebruiken wanneer je met pech langs de weg staat. Dat is de achterliggende gedachte van RoadGuard. Wanneer het nodig is, gebruik je onze app en wij komen je ter plekke helpen. Zonder dat je ergens aan vast zit. Oftewel: pechhulp on demand. Omdat het de toekomst is.

Zo werkt pechhulp on demand van RoadGuard

Download de gratis RoadGuard app, zodat je ons altijd kunt laten weten wanneer je pech hebt. In dat geval open je de app en klik je op de pechsoort die je hebt. Dankzij de locatievoorziening van je smartphone kunnen wij precies zien waar je bent en komen we er zo snel mogelijk aan om je te helpen. Alles is volledig transparant. Je ziet in de app waar je monteur zich bevindt, je krijgt een rechtstreeks telefoonnummer dat je kunt bellen en je ziet direct wat de kosten zijn voor de reparatie. 

Geen abonnement nodig, maar pechhulp on demand

Wij vinden doorlopende abonnementen ouderwets. Zeker wanneer je maar eens in de vier jaar pech hebt. Of je nu met een lekke band of een lege accu staat, je wilt gewoon snel geholpen worden. Dat kan dankzij de RoadGuard app van Centraal Beheer. Je betaalt alleen voor dat uitzonderlijke moment dat je gebruik maakt van onze hulp. Ook pechhulp kan namelijk on demand.

Download nu de RoadGuard app

En ga vanaf nu onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Heb je wel pechhulp on demand nodig? Dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland. 

Download nu de RoadGuard app en ervaar het gemak van pechhulp on demand! 

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland