Pechhulp vergelijken: on demand & abonnement

Het is typisch zo’n onderwerp waar je eigenlijk niet vooraf over na wilt denken: pechhulp. Vergelijk je bijvoorbeeld wel eens de verschillende soorten pechhulp met elkaar? Waarschijnlijk doe je dat pas als je al met pech langs de kant staat of hebt gestaan. Wij bieden je graag vooraf een heldere, eerlijke vergelijking op pechhulpgebied.

Abonnement is voor pechvogels

Sta je elk jaar wel een keer met auto- of motorpech? Dan is een abonnement op een pechhulpdienst voor jou uitgevonden. Voor de gemiddelde weggebruiker is het zonde van het geld om elk jaar zo’n € 100 te betalen hiervoor, maar voor jou is het een uitkomst. Je weet namelijk al dat je er goed gebruik van gaat maken.

Pechhulp on demand via een app

Als je gemiddeld eenmaal per vier jaar langs de weg staat met pech, is on demand pechhulp ideaal voor jou. Veel goedkoper en makkelijk bovendien. Neem als voorbeeld de RoadGuard app van Centraal Beheer. Die gebruik je alleen als het nodig is, zodat je alleen betaalt wanneer je pech hebt.

Je weet altijd vooraf wat de prijs is voor de hulp die je onderweg geboden wordt. Zo transparant zijn we ook over de monteur die je komt helpen, want je krijgt een naam en foto in beeld, inclusief telefoonnummer en positie op de kaart. In de meeste gevallen is de monteur binnen 30 minuten bij je.

Download nu de RoadGuard app

Probeer zelf eens hoe on demand pechhulp werkt! Dan ga je heerlijk onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Mocht je wel pech hebben, dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland. RoadGuard is er voor je als het nodig is.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland