Pechhulp: zo werkt het

Zodra je pech hebt, wil je graag geholpen worden. Of je nu met je auto, motor, scooter, camper, caravan of scootmobiel op pad bent. RoadGuard van Centraal Beheer helpt je met pechhulp op een laagdrempelige manier. Zonder abonnement, want je hebt gemiddeld maar eenmaal per vier jaar pech. Gebruik onze app wanneer het nodig hebt en je betaalt alleen voor die ene reparatie!

Wat is pechhulp on demand?

Het principe van RoadGuard noemen we pechhulp on demand. Wanneer het nodig is, gebruik je onze app en wij komen je ter plekke helpen. Zonder dat je ergens aan vast zit. Oftewel: pechhulp, maar dan alleen wanneer jij er behoefte aan hebt. Dat is altijd goedkoper dan een abonnement.

Hoe werkt RoadGuard?

Met de RoadGuard app kun je heel eenvoudig klikken op de pechsoort die je hebt. Zet vervolgens de locatievoorziening van je smartphone aan en wij komen je zo snel mogelijk helpen. Je ziet in de app direct wat de kosten zijn voor de reparatie. Je zit verder nergens aan vast en toch komen we je helpen overal in Nederland, met elk voertuig. Je ziet bovendien wie je komt helpen, met een telefoonnummer erbij. Ook zie je wanneer de hulp bij je is.

Zonder abonnement

Pechhulp is een uitkomst wanneer je met een lekke band of een lege accu staat. Vroeger kon je dan alleen op hulp rekenen als je een doorlopend abonnement had. Die tijd is voorbij. Download gewoon de RoadGuard app en we komen je helpen als je ons nodig hebt. Je betaalt alleen voor die ene keer dat je gebruikmaakt van onze hulp. Het kan dus echt: pechhulp zonder abonnement.

Vergelijk de verschillende aanbieders

Er zijn twee soorten pechhulp: een abonnement en pechhulp on demand. Maar welke moet je kiezen? Wij helpen je om pechhulp te vergelijken door uit te leggen welke dienst het beste bij jou past. Zo kom je uiteindelijk uit bij de goedkoopste pechhulp voor jouw situatie.

Pechhulp voor auto, motor en meer

Welk voertuig je ook rijdt, er is altijd pechhulp voor beschikbaar. Zo is er pechhulp voor auto’s, pechhulp voor motoren en zelfs voor scooters, caravans, campers en scootmobielen kun je hulptroepen inschakelen als je pech hebt.

Download nu de RoadGuard app

Daarmee kun je onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Heb je wel pechhulp nodig? Dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland