RoadGuard: pechhulp on demand

Alles gaat mobiel tegenwoordig. Je smartphone is een spil in je leven. Hij helpt je op allerlei gebieden. Waarom dan niet als je pech onderweg hebt? Dat is het uitgangspunt van RoadGuard. De app die je pechhulp on demand biedt. Zo word je snel geholpen en heb je geen abonnement nodig waar je amper gebruik van maakt. Wij doen het veel makkelijker en persoonlijker.

De kracht van RoadGuard

Ons grote pluspunt: wij werken niet met een abonnement of verzekering. Je betaalt alleen voor de hulp die je krijgt als je de RoadGuard app gebruikt. Logisch! Natuurlijk laten we je wel altijd vooraf weten wat je moet betalen. We houden van transparantie. Klik op akkoord en wij komen direct naar je toe. Ook handig: via de app zie je wie jou komt helpen en hoelang dat duurt. Op je scherm volg je of hij al in de buurt is. 

Zo begon het…

Onze collega Jaap zag hoe de wereld veranderd is. Apps en on demand-diensten zijn bepalend in het leven van de moderne mens. Dat gegeven wilde hij koppelen aan pechhulp. En dat is gelukt. Na het eerste idee in maart 2015 gingen verzekeraar Centraal Beheer en de pechhulpverleners van Eurocross Assistance samen aan de slag. Met als resultaat de RoadGuard app. Deze app doet precies wat je wilt als je met pech langs de weg staat. Pechhulp van RoadGuard is snel, handig en transparant.

Download nu de RoadGuard app

Als je weet dat je direct pechhulp kunt inschakelen zonder abonnement, ga je onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Heb je toch pech? Dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland. RoadGuard staat voor je klaar als het nodig is!

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland