Heb je verkeerd getankt? RoadGuard helpt!

Het gebeurt heel soms voordat je er erg in hebt. Je hebt de dieselauto van je beste vriend(in) geleend en tankt die netjes vol… met benzine. Of andersom natuurlijk. In dat geval moet je zeker niet verder rijden, maar gewoon de app van RoadGuard gebruiken. Wij staan voor je klaar met pechhulp on demand. We verhelpen het probleem wanneer je verkeerd getankt hebt. Zodat je weer snel op weg bent.

De kans is klein; daarom is pechhulp on demand ideaal

Eerlijk is eerlijk: verkeerd tanken gebeurt je meestal maar hooguit één keer in je leven. Waarom zou je dus een doorlopend abonnement nemen op een pechhulpdienst? Het is veel logischer (en goedkoper) dat je alleen betaalt voor hulp wanneer je die nodig hebt. Dat vinden we bij RoadGuard van Centraal Beheer ook.

Verkeerd getankt met je auto?

Mocht je verkeerd getankt hebben, dan start je eenvoudigweg de RoadGuard app. Klik op ‘verkeerd getankt’, zet je locatievoorziening aan en wij komen je helpen. Vanaf €125 transporteren we je auto naar een gespecialiseerde garage die je tank leeg kan pompen. Let op: de kosten voor het afvoeren van de brandstof komen bovenop de kosten van het transporteren. We informeren je van tevoren hoeveel dit je gaat kosten. Omdat we pechhulp on demand leveren, zit je verder nergens aan vast.

Ook met een scooter kan het gebeuren

Misschien was je nog niet helemaal wakker toen je in alle vroegte bij het tankstation stond. Maar ineens had je het door: de verkeerde brandstof! Diesel in een scooter levert nu eenmaal problemen op… Ook dan gebruik je gewoon de RoadGuard app.

Handig toch? Download de app!

Download de RoadGuard app en gebruik voortaan je smartphone als oproepdienst voor onze hulp. Het werkt heel simpel: no pech, no pay, no problem. En als je ons wél nodig hebt, bijvoorbeeld na verkeerd tanken, dan zijn wij in een paar kliks bij je. 24/7 en in heel Nederland.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland