Heb je verkeerd getankt? Wij helpen je verder

Diesel in een benzineauto of benzine in een dieselauto betekent slecht nieuws. De motor van je voertuig is immers niet gebouwd op de verkeerde brandstof, waardoor grote schade kan ontstaan. Maar het kan natuurlijk een keer gebeuren dat je verkeerd getankt hebt. Wij helpen je graag verder: gebruik de RoadGuard app van Centraal Beheer. Dankzij pechhulp on demand betaal je alleen wanneer je ons nodig hebt. Voor je het weet, ben je weer op weg.

Gemiddeld eenmaal in je leven

Verkeerd tanken komt niet vaak voor. Gemiddeld krijgen bestuurders hier één keer in hun leven mee te maken. Daarvoor hoef je dus geen doorlopend abonnement te nemen op een pechhulpdienst. Gebruik gewoon RoadGuard wanneer het nodig is, dat is veel voordeliger.

Hulp voor je auto of scooter

Niet in paniek raken als je verkeerd getankt hebt, start gewoon de RoadGuard app. Daarna klik je op ‘verkeerd getankt’, zet je de locatievoorziening aan en onze monteur komt je direct helpen. De berger neemt je mee naar een garage waar je verder geholpen wordt. Het transport kost ongeveer € 150,- en daar komen nog de kosten van het uittanken van je diesel/benzine bij. Daarna kun je weer verder rijden met je auto of scooter.

Download de RoadGuard app!

Je smartphone kun je heel eenvoudig omturnen in een oproepdienst voor pechhulp. Download de app en ga voortaan onbezorgd op weg. No pech, no pay, no problem. Heb je ons wél nodig, bijvoorbeeld na verkeerd tanken, dan zijn wij in een paar klikken bij je. 24/7 en in heel Nederland.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Download gratis de RoadGuard app

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland