Cadeau bij een autoverzekering

Eerste pechhulp is voor onze rekening!

U heeft uw auto nu goed verzekerd bij Centraal Beheer, daar zijn wij blij mee! 

Daarom krijgt u van ons een extraatje: uw eerste Pechmelding in RoadGuard is het eerste jaar voor onze rekening!

Een fijn idee toch!

Alles wat u hoeft te doen, is onze app downloaden en u registreren. 

Veelgestelde vragen Actie RoadGuard – eerste pechmelding voor onze rekening

1. Waarom krijg ik een jaar lang mijn eerste pechmelding voor rekening van Centraal Beheer?

Wij waarderen het dat u heeft gekozen voor Centraal Beheer om uw auto te verzekeren. Om u daarvoor te bedanken, ontvangt u van ons dit extraatje.

2. Zijn er kosten voor het gebruiken van de app of als ik een pechmelding doe?

De app is gratis en als u in het eerste jaar (tot 1 juli 2020) pech krijgt, dan is uw eerste pechmelding voor onze rekening. Wij betalen alle kosten. Alleen eventuele auto onderdelen of het aftappen van brandstofzijn voor uw eigen rekening. Krijgt u vaker pech of na 1 juli 2020, dan betaalt u het reguliere tarief voor de hulp die u aanvraagt. Dit is ook terug te zien in de app.

3. Zit ik ergens aan vast, heb ik nu een verzekering, lidmaatschap of abonnement voor pechhulp?

U zit nergens aan vast. RoadGuard is pechhulp zónder abonnement. Het is ook geen lidmaatschap of verzekering. U kunt RoadGuard gebruiken voor uw pechmelding (en de eerste keer voor onze rekening) en daarmee verplicht u zich tot niets. 

4. Moet ik RoadGuard na het eerste jaar stopzetten?

U hoeft niets te doen na het eerste jaar. RoadGuard is geen abonnement, lidmaatschap of verzekering. U zit dan ook nergens aan vast. U hoeft RoadGuard niet te gebruiken.  Vanaf 1 juli 2020 kunt u gewoon nog gebruik maken van RoadGuard, waarbij u dan zult zien wat een pechmelding kost.

5. Wat is het verschil tussen RoadGuard en de pechhulpverzekering?

RoadGuard is pechhulp-on-demand, zónder abonnement. U betaalt per keer dat u gebruik maakt van de dienstverlening (heeft u in het eerste jaar na afsluiten van uw autoverzekering pechhulp nodig, dan is dit de eerste keer voor onze rekening) en geen maandelijkse kosten. Met een pechhulpverzekering verzekert u zich tegen het risico van kosten bij pech. Hiervoor betaalt u per maand een premie en daarmee bent u gedekt voor de kosten bij pech.  

Actievoorwaarden Actie RoadGuard – eerste pechmelding voor onze rekening

Dit zijn de actievoorwaarden die gelden voor de Actie RoadGuard - eerste pechmelding voor onze rekening - van Centraal Beheer. Wij hebben deze voorwaarden vastgesteld in Apeldoorn op 25 april 2019.

U bent:            

Degene die bij het sluiten van uw autoverzekering deelneemt aan de Actie RoadGuard – eerste pechmelding voor onze rekening. 

Wij zijn:           

Centraal Beheer. Centraal Beheer is een handelsnaam van Achmea Schadeverzekeringen N.V., K.v.K.nr. 08053410, statutair gevestigd in Apeldoorn. Ons adres is Laan van Malkenschoten 20, 7333 NP Apeldoorn.

Artikel 1 Over deze actievoorwaarden 

1.1          Wanneer gelden deze voorwaarden? 

-      Deze voorwaarden gelden voor de Actie RoadGuard – eerste pechmelding voor onze rekening. 

-      Gedurende de actieperiode van 20 mei tot 1 juli 2019 ontvangt u bij het sluiten van uw autoverzekering het eerste jaar (dus binnen 12 maanden na de actieperiode) uw eerste pechmelding voor onze rekening. 

1.2          Mogen wij deze voorwaarden veranderen? 

Wij mogen deze voorwaarden op ieder moment veranderen. Veranderen wij iets? Dan vermelden wij dit in de app en op onze site, Wij mogen de actie ook stoppen. 

1.3          Wat geldt nog meer voor deze voorwaarden? 

Voor deze actie geldt het Nederlands recht. 

Artikel 2  Over uw deelname 

2.1         Wie heeft recht op deze actie? 

-       Iedereen die een autoverzekering afsluit bij Centraal Beheer in de periode van 20 mei 2019 tot en met 1 juli 2019.

-      U gaat akkoord met de actievoorwaarden. 

2.2         Wat kost deelname?

Neemt u deel aan deze actie? Dan betaalt u hiervoor geen kosten.

2.3         Wat gebeurt er als u niet volgens de voorwaarden meedoet? 

Volgt u de voorwaarden niet goed op? Of doet u iets anders wat niet mag? Dan kunt u niet verder meedoen met de actie. 

Artikel 3  Over de manier waarop u meedoet 

3.1         Hoe werkt de actie?

-       U sluit een autoverzekering af bij Centraal Beheer tijdens de actieperiode van 20 mei tot en met 1 juli 2019.

-      U ontvangt van ons een bevestigingsemail met daarin uitleg over hoe u in het eerste jaar (dus binnen 12 maanden na de actieperiode) uw eerste pechmelding voor onze rekening kunt gebruiken. 

-      In deze email vragen wij u de RoadGuard App te downloaden. Krijgt u pech? Met de app kunt u bij ons eenvoudig uw pech melden. U kunt ons ook bellen bij pech. 

-      Wij hebben uw kenteken toegevoegd vanuit de actie (deze hebben wij bij het sluiten van uw autoverzekering ontvangen).

-      In de App ziet u dat de pechmelding door Centraal Beheer wordt betaald. 

-      Na het jaar kunt u via de App nog steeds een pechmelding doen. U ziet vanaf dat moment wat dit kost.

Artikel 4 Over het gebruik en de inhoud van de actie het jaar lang de eerste pechmelding voor rekening van Centraal Beheer  

4.1         Waar is mijn jaar lang eerste pechmelding voor rekening van Centraal Beheer te gebruiken?  We helpen u voor onze rekening in heel Nederland. Buiten Nederland is dit niet mogelijk. In Europa kunt u wel gebruik maken van RoadGuard, maar niet voor rekening van Centraal Beheer. Hiervoor betaalt u de gebruikelijke kosten. Heeft u binnen de 12 maanden nog een keer pech in Nederland, dan kunt u uw jaar lang eerste pechhulp gratis gebruiken. 

4.2       Wat is er inbegrepen bij mijn jaar lang eerste pechmelding voor rekening van Centraal Beheer? De kosten voor de eerste keer pechhulp zijn voor rekening van Centraal Beheer. Auto onderdelen of het aftappen van brandstof zijn voor uw eigen rekening.  

Artikel 5 Over het overdragen van uw deelname 

5.1       Mag ik mijn jaar lang eerste pechmelding aan iemand anders geven?  Nee, dat mag niet. Uw jaar lang (12 maanden) eerste pechmelding voor onze rekening is gekoppeld aan uw auto (kenteken). U kunt uw deelname ook niet inwisselen voor geld.

Artikel 6 Over het gebruiken van uw gegevens

6.1         Waarvoor gebruiken wij uw gegevens? 

Als u deelneemt aan deze actie, geeft u ons informatie. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens. Daarbij houden wij ons aan de regels die hiervoor gelden. Zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Financiële Instellingen. Als u de app downloadt, dan gelden de gebruikersvoorwaarden van RoadGuard.

Wilt u meer informatie over het gebruiken van uw gegevens? Lees dan ons privacystatement op centraalbeheer.nl.  

Artikel 7 Heeft u vragen of klachten?  

7.1         Wat kunt u doen als u een vraag of klacht heeft? 

Stuur ons een e-mail met uw vraag of klacht. Dat kan eenvoudig naar info@roadguard.nl Vermeld dat het over de Actie RoadGuard – eerste pechmelding voor onze rekening gaat. U krijgt binnen 3 werkdagen een reactie op uw e-mail.