Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Doorrijden met barst in voorruit

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Helaas kan je er niet zo veel aan doen, maar dat maakt het niet minder vervelend. Er zit een ster in je autoruit. Het vervelende is dat ze heel eenvoudig veroorzaakt worden. Je denkt misschien dat een barst of ster in je ruit niet zo erg is. Het probleem is dat deze barst of ster heel snel uit kan groeien tot een aanzienlijke scheur in je ruit. In dit geval ben je nog veel verder van huis. Lees daarom hier hoe RoadGuard van Centraal Beheer je hierbij kan helpen.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Niet doorrijden met een sterretje in je ruit

We willen je ten zeerste aanraden om niet door te rijden met een sterretje in je voorruit. Het sterretje kan om verschillende redenen namelijk uitgroeien tot een flinke scheur in de ruit. Dit kan bijvoorbeeld komen door verschillen in temperatuur of een drempel op de weg. Wanneer een sterretje kleiner is dan ongeveer 2 cm, dan wordt deze vaak nog gerepareerd. De barst wordt dan opgevuld met een speciaal soort hars. Bij grotere scheuren dan 2 cm, moet de gehele ruit worden vervangen.

De voorruit zelf repareren

In sommige gevallen zou je willen dat je zelf de voorruit zou kunnen repareren. Wanneer je op vakantie bent bijvoorbeeld, als er geen garage in de buurt is. Het is ook mogelijk om de voorruit zelf te repareren. Er zijn doe-het-zelf kitjes verkrijgbaar die gebruikt kunnen worden om de ruit zelf te repareren. Hier komt echter wel een beetje technische kennis bij kijken. Wij raden je aan om toch altijd de hulp van een specialist in te schakelen als je het zelf niet helemaal zeker weet. Op deze manier loop je een verminderd risico op extra schade aan je auto.

Pech onderweg? Roep RoadGuard!

Pech onderweg is natuurlijk nooit leuk. Dit snappen wij bij RoadGuard. Daarom staat onze pechhulp 24 uur per dag voor je klaar. Met ruim 800 monteurs in dienst is er ook altijd wel iemand bij jou in de buurt. Dit zorgt er voor dat jij niet te lang op onze pechhulp hoeft te wachten. Gemiddeld zijn wij namelijk al binnen 30 minuten op locatie! Bij ons zit je ook niet vast aan lange abonnementen waar je veel te veel voor betaalt. Nee, bij ons betaal je alleen wanneer jij pech hebt. Dus geen onnodige kosten meer!

RoadGuard app

Door gebruik te maken van de RoadGuard app, kan jij altijd met een gerust hart op weg gaan. In het geval dat je pech onderweg oploopt, zijn wij nu binnen een paar kliks bij jou op locatie. Via een kaartje dat in de app te vinden is, kan jij de monteur realtime volgen. Zo weet je precies hoe lang het duurt voordat hij bij jou op locatie is! Wil jij ook onbezorgd op weg gaan? Download dan onze app.

Heb je nog meer vragen? Kijk dan of het antwoord hier bij de veelgestelde vragen staat! 

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 8

8
25 mei 2023 10:52

Alles perfect geregeld.

Review over RoadGuard met een 9

9
25 mei 2023 16:59

Perfecte service veel beter dan de ANWB!!

Review over RoadGuard met een 1

1
15 mei 2023 17:46

Kosten voor lege accu op te laden extreem hoog

Review over RoadGuard met een 8

8
24 mei 2023 16:12

goed werk afgeleverd

Review over RoadGuard met een 2

2
11 apr. 2023 16:59

Te duur