Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Kosten wegslepen auto bij pech

RoadGuard helpt je al vanaf € 290 weer op weg!

  • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
  • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
  • Onze 1035 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Met pech langs de kant van de weg staan vindt niemand leuk en kan heel stressvol zijn. Dit begrijpen wij maar al te goed. Gelukkig helpt RoadGuard je snel weer verder. Dit zonder pechhulp abonnement of verzekering.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Wanneer laat ik mijn auto wegslepen?

Je krijgt je auto niet meer aan de praat. Daar sta je dan; terwijl je eigenlijk ergens naar toe moet. Heb je een goede monteur nodig om je verder te helpen? Download dan nu de RoadGuard pechhulp app.

Wat kost het wegslepen van mijn auto? 

Bij RoadGuard zit je niet vast aan een pechhulpabonnement. Dit bespaart je uiteindelijk een hoop geld, want gemiddeld heb je in Nederland maar 1x in de 4 jaar pech met je auto. Bij onze pechhulp betaal je alleen wanneer je pech hebt.  

Als jouw auto moet worden weggesleept, dan betaal je hier tot 25 kilometer €150,- voor. Moet de auto verder dan 25 kilometer worden weggesleept? Geen probleem. In dit geval betaal je €4,- per extra kilometer die we rijden. Meerijden is natuurlijk geen enkel probleem! Gebruik daarom nu onze pechhulp app.

Hoe helpt RoadGuard met autotransport? 

De pechhulp van RoadGuard schakel je het snelst in door onze app te gebruiken. Kies in onze app voor ‘Autotransport’ en ga akkoord met de kosten. Zodra onze monteur arriveert geeft hij aan wanneer het transport plaatsvindt. In sommige gevallen kan het transport niet direct plaatsvinden. Het hangt namelijk af van het tijdstip en de drukte. In de meeste gevallen vervoeren we je auto meteen als de afstand minder dan 25 kilometer is. Zodra de afstand meer dan 25 kilometer is en het te druk is om je auto direct te vervoeren, dan neemt onze monteur je auto mee naar een depot. De auto zal dan de volgende dag naar de door jou gekozen locatie worden gebracht. Wij snappen dat het vervelend is wanneer je auto moet worden vervoerd bij een pechgeval, daarom zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk bij jou op locatie zijn. 

Volg jouw monteur!

Wanneer je via de app de pechmelding gemaakt hebt, kan je zien welke monteur jou komt helpen met het wegslepen van je auto. Door middel van een kaart in de app, kan je onze monteur real-time volgen. Wel zo handig wanneer je haast hebt en wilt weten wanneer de monteur bij je is. Dit is wel zo handig.

Veelgestelde vragen

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.

We doen er alles aan om binnen 30 minuten bij je te zijn. Maar lukt dat niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere minuut die je langer moet wachten. Gebruik wel de app want alleen dan heb je recht op garantie. Lees hier de voorwaarden.

Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

We hebben nu nog geen vervangend vervoer. We hopen dit snel toe te voegen aan onze app.

Geen probleem. Dit regel je eenvoudig via het dashboard.  

Bekijk alle vragen

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
22 mrt. 2023 11:44

Volgens afspraak op tijd. Prima!

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 16:33

Top service en netjes geholpen.

Review over RoadGuard met een 9

9
21 mrt. 2023 14:28

Top hulpverleners

Review over RoadGuard met een 9

9
20 mrt. 2023 12:25

Goed,snel en vriendelijk.

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 06:58

super snel! alleen werd ik steeds uit de app gegooid