Kosten wegslepen auto bij pech

RoadGuard helpt je al vanaf € 290 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Met pech langs de kant van de weg staan vindt niemand leuk en kan heel stressvol zijn. Dit begrijpen wij maar al te goed. Gelukkig helpt RoadGuard je snel weer verder. Dit zonder pechhulp abonnement of verzekering.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Wanneer laat ik mijn auto wegslepen?

Je krijgt je auto niet meer aan de praat. Daar sta je dan; terwijl je eigenlijk ergens naar toe moet. Heb je een goede monteur nodig om je verder te helpen? Download dan nu de RoadGuard pechhulp app.

Wat kost het wegslepen van mijn auto? 

Bij RoadGuard zit je niet vast aan een pechhulpabonnement. Dit bespaart je uiteindelijk een hoop geld, want gemiddeld heb je in Nederland maar 1x in de 4 jaar pech met je auto. Bij onze pechhulp betaal je alleen wanneer je pech hebt.  

Kijk op autotransport voor de prijs voor het wegslepen van de auto. Je betaalt een vast bedrag tot 25 kilometer. En daarna betaal je een paar euro extra per kilometer. Meerijden is natuurlijk geen enkel probleem! Gebruik daarom nu onze pechhulp app.

Hoe helpt RoadGuard met autotransport? 

De pechhulp van RoadGuard schakel je het snelst in door onze app te gebruiken. Kies in onze app voor ‘Autotransport’ en ga akkoord met de kosten. Zodra onze monteur arriveert geeft hij aan wanneer het transport plaatsvindt. In sommige gevallen kan het transport niet direct plaatsvinden. Het hangt namelijk af van het tijdstip en de drukte. In de meeste gevallen vervoeren we je auto meteen als de afstand minder dan 25 kilometer is. Zodra de afstand meer dan 25 kilometer is en het te druk is om je auto direct te vervoeren, dan neemt onze monteur je auto mee naar een depot. De auto zal dan de volgende dag naar de door jou gekozen locatie worden gebracht. Wij snappen dat het vervelend is wanneer je auto moet worden vervoerd bij een pechgeval, daarom zorgen wij ervoor dat we zo snel mogelijk bij jou op locatie zijn. 

Volg jouw monteur!

Wanneer je via de app de pechmelding gemaakt hebt, kan je zien welke monteur jou komt helpen met het wegslepen van je auto. Door middel van een kaart in de app, kan je onze monteur real-time volgen. Wel zo handig wanneer je haast hebt en wilt weten wanneer de monteur bij je is. Dit is wel zo handig.

Veelgestelde vragen

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.


Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

We hebben nu nog geen vervangend vervoer. We hopen dit snel toe te voegen aan onze app.

Geen probleem. Dit regel je eenvoudig via het dashboard.  

Bekijk alle vragen

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 okt. 2023 13:26

Snelle hulp en vriendelijke man die ons kwam ophalen [ ik kende deze man van vroeger ] en fijn thuis bracht TOP

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.