Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Sta je een keer met pech langs de weg? Met de app van RoadGuard ben je zo weer onderweg. Wat voor soort pech je ook hebt! De RoadGuard app van Centraal Beheer is gratis voor iedereen, je betaalt alleen als je pech hebt. Het werkt simpel: pech melden doe je via de app en we komen direct naar je toe.

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Geen onnodige kosten bij RoadGuard

Bij RoadGuard vinden we het heel normaal dat je alleen betaalt voor de hulp die je hebt gekregen. Wij werken met ruim 800 monteurs verspreid door heel Nederland. Daarom zijn we meestal binnen 30 minuten bij je. Vaak nog sneller. Terwijl je op ons wacht kun je via de app precies volgen waar de monteur is. Zo weet je meteen hoe lang het nog duurt voor hij bij je is om je te helpen.

Veelgestelde vragen

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.


Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Wij sturen je melding automatisch door naar een pechhulpverlener bij jou in de buurt. Wordt de melding daar niet binnen 3 minuten opgepakt? Dan nemen wij contact op met de pechhulpverlener. Zo weet je zeker dat je snel wordt geholpen!

Ja, dat kan. Je stuurt eenvoudig een link vanuit de RoadGuard-app. Je vrienden en familie kunnen dan jouw pech volgen. Ze zien precies waar je staat, wat voor pech je hebt, wanneer wij je helpen en wanneer je weer verder kunt.

Bekijk alle vragen