Pech onderweg? RoadGuard helpt je weer op weg!

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

 • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
 • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
 • In binnen- en buitenland
Wie pech onderweg heeft wil snel geholpen worden. Maar wat moet je doen bij pech onderweg? Allereerst ervoor zorgen dat je zelf op een veilige plek staat. Daarna maak je met de RoadGuard app een melding van je pech onderweg. Met de app van RoadGuard kan je heel snel en eenvoudig melden dat je pech onderweg hebt. En zonder dat je een abonnement nodig hebt. Dit noemen we ook wel pechhulp on demand.

Pechhulp on demand

Met pechhulp on demand heb je geen dure pechhulpverzekering of een abonnement nodig. Pechhulp on demand is een initiatief van Centraal Beheer. Je betaalt alleen voor de pechhulp die je nodig hebt. Zonder ergens aan vast te zitten. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen soms jarenlang een pechhulp abonnement hebben zonder er gebruik van te maken. Zonde! Daarom helpen wij jou bij pech onderweg, zonder abonnement.

Pech onderweg melden

Hoe kan je pech onderweg melden? Simpel! Download de RoadGuard app in de Playstore of in de Appstore. Kan je de app niet downloaden? Dan kan je ook online een melding maken

RoadGuard app bij pech onderweg

Hoe werkt het als je een melding maakt van pech onderweg met de app? In de app krijg je een mooi overzicht te zien van alle pechgevallen die mogelijk zijn. En ook gelijk de prijs om jou weer op weg te krijgen. Nadat je hebt aangegeven wat je pechgeval is, vragen we een paar gegevens van je zodat we je snel kunnen helpen. Als je een pechmelding hebt gedaan, zie je in de app wie je komt helpen. Ook zie je hoe lang het nog duurt tot de monteur bij je is. We geven je ook het telefoonnummer van de monteur. Dan kan je hem altijd bellen als je nog vragen hebt tijdens het wachten. Nadat de berger je geholpen heeft, kan je direct betalen in de app. Wel zo handig! Wil je nog meer weten over hoe de app precies werkt? Download dan nu de app of lees verder hoe de app precies werkt.

Kosten van pech onderweg

Gemiddeld hebben mensen eens in de vier jaar pech onderweg, terwijl ze wel betalen voor hun pechhulp abonnement. Zonde! Want zij betalen wel gemiddeld honderden euro’s voor een pechhulp abonnement in deze jaren. Pechhulp on demand van RoadGuard is dan een veel beter alternatief. Omdat je alleen betaalt wanneer je het nodig hebt. De prijzen voor pechhulp bij pech onderweg zijn bij RoadGuard als volgt:

 • Startprobleem: € 235
 • Lekke band: € 275
 • Autotransport: tot 25 km € 290, daarna € 4 per km extra.
 • Verkeerd getankt: vanaf € 280. We brengen je naar een gespecialiseerd bedrijf dat de brandstof kan aftappen. Je betaalt:                                   
  • kosten voor transport. Tot 25 km. kost € 290, daarna € 4 per km extra.   
  • kosten voor het aftappen van de brandstof. Wij kunnen je vooraf niet zeggen hoeveel dat is.
 • Andere pech: € 260
 • Buitengesloten: € 260
 • In Europa betaal je € 225 voor pechhulp.

Maak nu je pech onderweg melding

Dus heb je nu pechhulp nodig bij pech onderweg? Download dan snel de RoadGuard app of maak een online een melding

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

Review over RoadGuard met een 6

6
23 sep. 2023 18:38

Heel lang moeten wachten.

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

RoadGuard werkt overal in Nederland, behalve op Terschelling en Vlieland. 

We helpen je ook in heel Europa, behalve:

 • Azoren en Madeira (Portugal)
 • het noordelijke deel van Cyprus dat niet door de regering van de Republiek Cyprus wordt bestuurd.
 • Canarische Eilanden en de Balearen (Spanje)
 • het Aziatische deel van Turkije


We helpen je ook in heel Europa, behalve:

 • Azoren en Madeira (Portugal)
 • het noordelijke deel van Cyprus dat niet door de regering van de Republiek Cyprus wordt bestuurd.
 • Canarische Eilanden en de Balearen (Spanje)
 • het Aziatische deel van Turkije


Bekijk alle vragen