Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Pech voorkomen

Heb je onderweg pech met je auto, motor, busje, caravan, camper of scooter? Dan komt RoadGuard van Centraal Beheer zo snel mogelijk naar je toe om je te helpen, zodat je weer fijn je reis kunt vervolgen. Maar nog beter is het natuurlijk wanneer je de pech voor bent. Lees hier hoe je pech kan voorkomen.

Rijd niet door met brandende dashboardlampjes

Kennis van autolampjes blijkt bij meer dan de helft van de Nederlanders onvoldoende te zijn. Dat blijkt uit een recent onderzoek. En nee, dit geldt niet alleen voor vrouwen, maar ook voor mannen! Daarom helpt RoadGuard je met de betekenis van de autolampjes.

Koelvloeistof – voorkom een oververhitte motor

Om ervoor te zorgen dat de motor niet oververhit raakt, controleer je regelmatig je koelvloeistof. Dit kun je doen door het koelvloeistofniveau te meten. Dit is niet heel ingewikkeld om te doen. Maar om je te helpen, hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet!

Rijd niet te lang door met een hoge of lage bandenspanning

De juiste bandenspanning is belangrijk om veilig en duurzaam in je auto te rijden. Een autoband draait optimaal als deze voor voldoende stabiliteit en draagkracht zorgt. Hierbij is de juiste bandenspanning van groot belang.

Pech met je motorbanden

Het is ontzettend belangrijk dat je motorbanden kwalitatief goed zijn als je vaak met je motor reist. Motorbanden spelen namelijk een belangrijke rol bij grip, stabiliteit, goede bochtprestaties en wendbaarheid tijdens het rijden. Maar hoe zorg je daarvoor? RoadGuard helpt je!

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft