Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

Pechhulp A12

Sta je nu met pech stil langs de A12? Of in de buurt van de A12? RoadGuard, pechhulp van Centraal Beheer helpt je snel en veilig weer de A12 op. Lees hier hoe het werkt.

Nu pechhulp langs de A12

Lekke band? Verkeerd getankt? Geen zorgen. Schakel nu onze hulp in door hier de app te downloaden en maak een melding! Voor je het weet hebben wij, RoadGuard, je weer de weg op geholpen. Zodra je melding is gemaakt zie je welke monteur naar je op weg is en hoelang het nog duurt voordat hij bij je is.

De kosten voor pechhulp langs de A12

Voordat je een melding inschiet in de app wordt de prijs voor het specifieke pechgeval waarmee je te maken hebt weergegeven en kun je hiermee akkoord gaan. We hebben de prijzen ook hier even voor je op een rijtje gezet:

  • Startprobleem: € 235
  • Lekke band: € 275
  • Autotransport: tot 25 km € 290, daarna € 4 per km extra.
  • Verkeerd getankt: vanaf € 280. We brengen je naar een gespecialiseerd bedrijf dat de brandstof kan aftappen. Je betaalt: 
    • kosten voor transport. Tot 25 km. kost € 290, daarna € 4 per km extra. 
    • kosten voor het aftappen van de brandstof. Wij kunnen je vooraf niet zeggen hoeveel dat is.
  • Buitengesloten: € 260
  • Andere pech: €260


Waarom RoadGuard bij pech langs de A12?

Je kunt onze hulp inschakelen zonder dat je hierbij een abonnement of lidmaatschap nodig hebt. Super handig! Je betaalt alleen voor de pechhulp die je op dat moment nodig hebt. Met ruim 740 monteurs door heel Nederland zijn we in een gemiddelde tijd van 45 minuten bij je! Dit is vaak nog wat sneller. Ook in het buitenland kun je RoadGuard gebruiken. Lees daar meer hier meer over.

De A12

De A12 is de autosnelweg die Den Haag via Gouda, Utrecht en Arnhem met de grens van Duitsland verbindt. In Duitsland gaat de weg verder als de Duitse Bundesautobahn 3 richting het Ruhrgebied. In totaal is de A12 zo’n 137 kilometer lang.

Vragen

Heb je nog andere vragen? Hier hebben we veel vragen al voor je beantwoord! 

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft