RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Een lekke band langs de A27? Of heb je verkeerd getankt? Wat voor een pech je ook hebt RoadGuard helpt je snel en veilig weer de A27 op! Lees snel verder hoe het werkt.

Pechhulp langs de A27

Sta je met een lekke band langs de A27? Of heb je autotransport nodig op de A27? Twijfel niet en schakel hulp in via de RoadGuard app.

Hoe werkt pechhulp van Roadguard langs de A27.

RoadGuard van Centraal Beheer is een nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via de app. En dit alles zonder abonnement of verzekering, je zit dus nergens aan vast. Super handig, want volgens onderzoek blijkt dat de gemiddelde Nederlander maar 1 keer in de 4 jaar pech heeft. Waar je ook bent in Nederland of Europa wij komen je snel en 24 uur per dag helpen!

Voor wie is RoadGuard? RoadGuard is er voor iedereen met een voertuig tot 3500kg. Het kan natuurlijk ook een voertuig zijn van een vriend waarin je aan het rijden bent, geen probleem! Zolang het voertuig een Nederlands kenteken heeft, helpen wij je.

Wat kost onze pechhulp? 

Onze pechhulp nodig langs de A27? Of sta je ergens anders stil en heb je hulp nodig? Bijvoorbeeld omdat je verkeerd hebt getankt? RoadGuard helpt je met alle Pechhulp situaties. Hiervoor hebben we vaste prijzen. Bekijk de prijzen van de volgende pechgevallen hieronder:

Moet ik aangeven waar ik sta bij pechhulp langs de A27?

Het is niet nodig om aan te geven waar je staat, de app ziet via GPS automatisch waar je bent. Sta je stil langs de A27? Dan kan het zijn dat we vragen welke kant je op gaat zodat we weten aan welke kant van de weg je je bevindt!

Waarom RoadGuard?

Logisch – betaal alleen voor de pechhulp die je daadwerkelijk gebruikt. Het is niet nodig om hiervoor een abonnement of verzekering af te sluiten.

  • Overal - met ruim 1000 monteurs door heel Nederland is er altijd een monteur in de buurt om je te komen helpen.
  • Voor jou - RoadGuard is er altijd voor jou als je ons nodig hebt. Ook als je toevallig niet in je eigen auto rijdt.
  • Handig -  bij RoadGuard krijg je meteen duidelijkheid over de kosten, wie er naar je onderweg is, en hoelang het nog duurt voor hij bij je is.

De app van RoadGuard is al meer dan 300.000 keer gedownload en krijgt een hoog cijfer van de gebruikers. De gemiddelde beoordeling is namelijk een 8.8! Hier zijn we super blij mee!

De A27

De rijksweg 27, beter bekend als de A27. De A27 vormt een lange noord-zuidroute door het midden van het land en loopt van Breda via Utrecht naar Almere. De snelweg is zo’n 108 kilometer lang. 

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft

Veelgestelde vragen

RoadGuard werkt overal in Nederland, behalve op Terschelling en Vlieland. 

We helpen je ook in heel Europa, behalve:

  • Azoren en Madeira (Portugal)
  • het noordelijke deel van Cyprus dat niet door de regering van de Republiek Cyprus wordt bestuurd.
  • Canarische Eilanden en de Balearen (Spanje)
  • het Aziatische deel van Turkije


Wij sturen je melding automatisch door naar een pechhulpverlener bij jou in de buurt. Wordt de melding daar niet binnen 3 minuten opgepakt? Dan nemen wij contact op met de pechhulpverlener. Zo weet je zeker dat je snel wordt geholpen!

Als onze monteur je auto niet kan maken, zal hij je transport aanbieden. Je betaalt dan niet de kosten voor je pechgeval, maar kosten voor transport. Tot 25 km kost € 290. Verder dan 25 km kost € 4 per km extra. Het transport van je auto tot 25 km wordt direct uitgevoerd. Transport verder dan 25 km kan niet altijd direct worden uitgevoerd. De hulpdienst zal aangeven wanneer er capaciteit is om je auto te vervoeren. Het kan zijn dat transport de eerstvolgende werkdag mogelijk is. 

In Europa betaal je € 225 voor transport naar de dichtstbijzijnde garage.

Bekijk alle vragen