Ruim 300.000 keer gedownload! Klantbeoordeling van 8.8

RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

 • Pechhulp on-demand. Geen abonnement.
 • We zijn gemiddeld binnen 30 minuten bij je.
 • Onze 1035 monteurs staan 24/7 voor je klaar.
Pechhulp nodig langs de A28? Lees snel hoe RoadGuard je verder op weg helpt op de A28!

RoadGuard helpt je verder! 

Sta je stil langs de A28? In de buurt van de A28? Of ergens anders binnen Europa? Via onze gratis app kun je direct een melding maken. Binnen een gemiddelde tijd van 30 minuten zijn wij ter plekke. Vaak nog wat sneller! Twijfel dus niet als je direct pechhulp nodig hebt op de A28. Schakel onze hulp in. Zet nu de pechhulp app op je smartphone. Wij zijn via de app 24 uur per dag te bereiken.

Voor welke pechgevallen kan RoadGuard je helpen?

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Dit werkt heel simpel! Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. RoadGuard is er voor ieder voertuig tot 3500 kilo. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. In de buurt van Amsterdam, op de A28, of in de buurt van Maastricht. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je. Zelfs in bijna alle andere plekken binnen Europa staat RoadGuard van Centraal Beheer 24/7 klaar om je te helpen!

Kosten

Sta je stil langs de A28 of ergens anders in Nederland? Dit zijn de vaste prijzen die wij hanteren per pech geval:

 • Startprobleem: € 235
 • Lekke band: € 275
 • Autotransport: tot 25 km € 290, daarna € 4 per km extra.
 • Verkeerd getankt: vanaf € 280. We brengen je naar een gespecialiseerd bedrijf dat de brandstof kan aftappen. Je betaalt: 
  • kosten voor transport. Tot 25 km. kost € 290, daarna € 4 per km extra. 
  • kosten voor het aftappen van de brandstof. Wij kunnen je vooraf niet zeggen hoeveel dat is.
 • Buitengesloten: € 260
 • Andere pech: €260

Europa

Sta je ergens anders stil in Europa? Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de kosten en wat hierbij inbegrepen is.

Sta je stil langs of in de buurt van de A28?

Veiligheid staat voorop! Om ervoor te zorgen dat je niet in een gevaarlijke situatie terecht komt hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

 • Zet je auto op de vluchtstrook aan de rechterkant van de weg. Draai hierbij ook je wielen zo veel mogelijk naar de rechterkant.
 • Zet je alarm lichten aan! Zo zorg je ervoor dat andere personen die langs rijden zich bewust zijn van een stilstaand voertuig op de vluchtstrook.
 • Stap samen met eventuele passagiers van je voertuig uit aan de rechterkant van het voertuig.
 • Als het mogelijk is: ga dan achter de vangrail staan, loop absoluut niet de snelweg op!

De A28

De A28 of rijksweg 28 verbindt Utrecht met Groningen via Amersfoort, Zwolle en Assen. Over het algemeen is de A28 een noord-zuidroute. De A28 is ook van belang voor oost-westverkeer, bijvoorbeeld wanneer je vanaf Utrecht richting Apeldoorn, van Zwolle richting Amsterdam of van Meppel richting Emmen wilt. De A28 is ruim 187 kilometer lang.  

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 9

9
22 mrt. 2023 11:44

Volgens afspraak op tijd. Prima!

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 16:33

Top service en netjes geholpen.

Review over RoadGuard met een 9

9
21 mrt. 2023 14:28

Top hulpverleners

Review over RoadGuard met een 9

9
20 mrt. 2023 12:25

Goed,snel en vriendelijk.

Review over RoadGuard met een 8

8
20 mrt. 2023 06:58

super snel! alleen werd ik steeds uit de app gegooid

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.

We doen er alles aan om binnen 30 minuten bij je te zijn. Maar lukt dat niet? Dan betalen wij jou € 0,50 voor iedere minuut die je langer moet wachten. Gebruik wel de app want alleen dan heb je recht op garantie. Lees hier de voorwaarden.

Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft