RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

  • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
  • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
  • In binnen- en buitenland
Pechhulp nodig langs de A28? Lees snel hoe RoadGuard je verder op weg helpt op de A28!

RoadGuard helpt je verder! 

Sta je stil langs de A28? In de buurt van de A28? Of ergens anders binnen Europa? Via onze gratis app kun je direct een melding maken. Binnen een gemiddelde tijd van 60 minuten zijn wij ter plekke. Vaak nog wat sneller! Twijfel dus niet als je direct pechhulp nodig hebt op de A28. Schakel onze hulp in. Zet nu de pechhulp app op je smartphone. Wij zijn via de app 24 uur per dag te bereiken.

Voor welke pechgevallen kan RoadGuard je helpen?

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Dit werkt heel simpel! Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. RoadGuard is er voor ieder voertuig tot 3500 kilo. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. In de buurt van Amsterdam, op de A28, of in de buurt van Maastricht. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je. Zelfs in bijna alle andere plekken binnen Europa staat RoadGuard van Centraal Beheer 24/7 klaar om je te helpen!

Wat kost onze pechhulp?

Onze pechhulp nodig langs de A27? Of sta je ergens anders stil en heb je hulp nodig? Bijvoorbeeld omdat je verkeerd hebt getankt? RoadGuard helpt je met alle Pechhulp situaties. Hiervoor hebben we vaste prijzen. Bekijk de prijzen van de volgende pechgevallen hieronder:

Europa

Sta je ergens anders stil in Europa? Op deze pagina kun je meer informatie vinden over de kosten en wat hierbij inbegrepen is.

Sta je stil langs of in de buurt van de A28?

Veiligheid staat voorop! Om ervoor te zorgen dat je niet in een gevaarlijke situatie terecht komt hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

  • Zet je auto op de vluchtstrook aan de rechterkant van de weg. Draai hierbij ook je wielen zo veel mogelijk naar de rechterkant.
  • Zet je alarm lichten aan! Zo zorg je ervoor dat andere personen die langs rijden zich bewust zijn van een stilstaand voertuig op de vluchtstrook.
  • Stap samen met eventuele passagiers van je voertuig uit aan de rechterkant van het voertuig.
  • Als het mogelijk is: ga dan achter de vangrail staan, loop absoluut niet de snelweg op!

De A28

De A28 of rijksweg 28 verbindt Utrecht met Groningen via Amersfoort, Zwolle en Assen. Over het algemeen is de A28 een noord-zuidroute. De A28 is ook van belang voor oost-westverkeer, bijvoorbeeld wanneer je vanaf Utrecht richting Apeldoorn, van Zwolle richting Amsterdam of van Meppel richting Emmen wilt. De A28 is ruim 187 kilometer lang.  

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

Review over RoadGuard met een 6

6
23 sep. 2023 18:38

Heel lang moeten wachten.

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We laten je vooraf zien wat onze hulp kost. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. De app zelf is gratis.

De prijzen vind je hier.


Let op: heeft jouw organisatie zich aangemeld voor RoadGuard Zakelijk? Dan betaalt de organisatie de kosten van de pechmelding voor je bedrijfsvoertuig.

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft