RoadGuard helpt je al voor € 260 weer op weg!

 • Pechulp on demand, dus zonder abonnement
 • 24/7 staan ruim 1000 monteurs voor je klaar
 • In binnen- en buitenland
Onderweg op de A4, maar plots pech onderweg en pechhulp nodig? Ook langs de hele A4 staat RoadGuard voor je klaar om je weer de weg op te helpen.

Je staat met autopech langs de weg. Hoe vaak gebeurt dat nou eigenlijk? Uit de gegevens van Eurocross van de laatste 3 jaar blijkt dat Nederlanders gemiddeld maar 1x in de 4 jaar pech hebben. Nu is er pechhulp on demand van RoadGuard van Centraal Beheer. Ideaal. Je hoeft namelijk geen abonnement of verzekering meer af te sluiten om hier gebruik van te kunnen maken. Als je met pech langs de weg staat, kun je simpelweg de app downloaden, je pech melden, en we komen naar je toe! Lekker simpel! 

Hoe maak ik een pechhulp melding via de app langs de A4? 

Dit is heel makkelijk. Er zijn een aantal eenvoudige stappen die je kan volgen om een melding via de app te maken. Pechhulp nodig langs de A4? Maak dan zo je melding:

 • Als je de app nog niet op je telefoon hebt dan is deze heel gemakkelijk te vinden en downloaden in de app store. Als je dan app al op je telefoon hebt staan, open deze dan
 • Vooraf is al duidelijk wat de kosten zijn. Bekijk deze en ga hiermee akkoord.
 • Op je scherm kun je volgen welke monteur naar jou onderweg is. Ook zie je op het kaartje hoe ver hij nog van je verwijderd is
 • Laat je helpen, en reken daarna af. Betaal met iDEAL.
 • Rij weer door naar je bestemming 

Wat kost onze pechhulp? 

Als je pech onderweg hebt is dat meestal een van de volgende pechgevallen.
Onze pechhulp nodig langs de A4? Of sta je ergens anders stil en heb je hulp nodig? Bijvoorbeeld omdat je verkeerd hebt getankt? RoadGuard helpt je met alle Pechhulp situaties. Hiervoor hebben we vaste prijzen. Bekijk de prijzen van de volgende pechgevallen hieronder:

Waarom RoadGuard voor pechhulp langs de A4?

 • Logisch – bij RoadGuard vinden we het niet meer dan logisch dat je alleen betaalt voor de pechhulp die je nodig hebt. Abonnementen of verzekeringen? Niet nodig bij ons!
 • Overal – wij beschikken over ruim 1000 monteurs door heel Nederland. Je kunt je dus wel voorstellen dat er altijd een monteur dicht bij jou in de buurt is om je te komen helpen.
 • Voor jou – toevallig net de auto van een vriendin of familielid geleend? Geen probleem. Als je niet in je eigen auto rijdt, komen we je alsnog helpen uiteraard!
 • Handig -  bij RoadGuard houden we het graag handig en simpel. In de app zie je meteen wat de kosten zijn. Ook zie je wie er naar je onderweg is en hoe ver hij bij je vandaan is. Binnen een paar klikken word je al geholpen. 


Al meer dan 100.000 keer is de app gedownload en we hebben al een hoop mensen blij gemaakt! Gemiddeld worden we beoordeeld met een 8.8! Daar zijn we blij mee! 

Over de A4

De A4 is een van de meeste bekende snelwegen in Nederland. De snelweg vormt een noord-zuidroute door de Randstad en het zuidwesten van het land. De A4 loopt vanaf Amsterdam via Leiden, Den Haag, Delft, Rotterdam, en Bergen op Zoom naar de Belgische grens bij Zandvliet. In totaal is de A4 125 kilometer lang.

Dit is wat klanten over RoadGuard zeggen

Review over RoadGuard met een 10

10
1 okt. 2023 13:26

Snelle hulp en vriendelijke man die ons kwam ophalen [ ik kende deze man van vroeger ] en fijn thuis bracht TOP

Review over RoadGuard met een 10

10
2 okt. 2023 09:43

Geholpen de snelweg af te komen. En op eindbestemming in de buurt afgezet.

Review over RoadGuard met een 9

9
30 sep. 2023 12:51

Fast service, but too expensive.

Review over RoadGuard met een 10

10
28 sep. 2023 18:34

Auto is helaas niet gemaakt, maar de beste medewerker (Martijn) was zeer klantvriendelijk; omdat het niet gerepareerd kon worden heeft hij me thuis gebracht!

Review over RoadGuard met een 7

7
26 sep. 2023 16:50

Makkelijk geregeld ondanks ik niet voor pechhulp verzekerd ben. De prijs daarentegen was m.i. schandalig. Heb niet gezoch naar andere opties, weet dan ook niet of dit gangbaar is.

Veelgestelde vragen

RoadGuard is een heel nieuwe manier van pechhulp. Persoonlijk en gemakkelijk geregeld via een app. En zonder abonnement of verzekering, dus je zit nergens aan vast. Waar je ook staat in Nederland of Europa, hulp is in een paar kliks bij je. Je ziet op je telefoon wie jou komt helpen en hoe snel hij er is. Iedereen kan op elk moment gebruikmaken van RoadGuard. Of je nou rijdt in een auto, busje, motor, scooter, caravan of camper. Of die van een vriend.

RoadGuard is vooraf duidelijk over de kosten. Je betaalt achteraf in de app voor de hulp die je hebt gekregen. Dus, download onze app nu gratis. Dan kun je zorgeloos op weg!

RoadGuard is een initiatief van Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance. 
Kijk hier hoe RoadGuard werkt. 

Je kunt ons voor alle pech inschakelen. Voor je auto, busje, motor, scooter of caravan. Of die van iemand anders. Dus heb je een lekke band, een lege accu of verkeerd getankt? Jezelf buitengesloten? Is je motor oververhit? Zit je vast in de modder? Of brandt er een lampje maar weet je niet wat er aan de hand is? RoadGuard! En o ja, het maakt niet uit waar je staat in Nederland. Voor je deur of onderweg. Onze hulpverleners zijn in een paar kliks bij je.

We zijn transparant over de prijzen van onze hulp. Dat is per pechgeval anders. Zijn er onderdelen nodig? Zoals een accu of een lampje? Dan betaal je die bovenop de kosten voor de pechhulp. Het gebruik van het dashboard en de app is gratis.

De bestuurders zien geen prijzen in de app. De kosten van de hulp zijn wel zichtbaar voor jou in het dashboard.

Bekijk de kosten per pechgeval:

(De prijzen zijn exclusief BTW)

Je kunt een SMS krijgen als 1 van je bestuurders pech heeft. Op het dashboard zie je waar je bestuurder is en welke monteur ernaar toe gaat. Mochten de kosten boven de €250 zijn? Dan kun je ervoor kiezen een SMS alert te ontvangen. Dit stel je in onder het kopje ‘instellingen’ op het dashboard. Op het dashboard vind je onder het kopje ‘meldingen’ het telefoonnummer van de monteur. Je kan dus altijd contact met hem opnemen.  

Bekijk alle vragen

RoadGuard: pechhulp voor iedereen die niks geregeld heeft